Er nyttårsforsettet ditt å spise litt sunnere? Kaste litt mindre mat? Eller kanskje utvide ditt kulinariske repertoar? Da er dette oppskriften for deg

Klubbkokken serverer: Koreansk Bibimbap

(Amornlukkana Srimukda)

Er nyttårsforsettet ditt å spise litt sunnere? Kaste litt mindre mat? Eller kanskje utvide ditt kulinariske repertoar? Da er dette oppskriften for deg

Bibimbap er det koreanske svaret på pytt i panne og er en deilig risrett som benytter seg av sesongens råvarer eller kjøleskapets rester. En herlig oppskrift for både magen og samvittigheten.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Enkel kyllingramen

Ramen har tatt hele verden med storm. Les den spennende historien bak denne ikoniske japanske matretten

Siden David Chang åpnet sin ikoniske Momofoku Noodlebar i 2004 har ramenhysteriet spredd seg som ild i tørt gress. Også til Norge. I hovedstaden har flere ramensjapper dukket opp, og markedet virker ikke å være mettet. Start med å lage retten selv. Les hele saken

Til toppen