Brukeravtale

Redaksjonen
27 Januar 2018 - 12:52

Vilkår og bruksbetingelser

Innledning

Disse vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av påloggingssystem «Edito», levert av Ideo Solutions AS.

Din avtalepart er Apéritif AS, Universitetsgata 22, 0162 Oslo (Org nummer 972 420 271 mva)

Brukerkonto
Din brukerkonto er personlig, og du er selv ansvarlig for å holde brukernavn og passord sikkert oppbevart. Du vil være ansvarlig for alle bestillinger foretatt med din brukerkonto hos oss.

Produkter
Abonnementsprodukter aperitif.no tilbyr som faller under disse betingelsene er års- eller månedsabonnement.

Edito og brukeropplysninger
Tilgang til lukkede tjenester hos Apéritif AS som krever betalt abonnement (merket med +), krever innlogging og en registrering av brukerkonto. Apéritif AS vil samle inn informasjon om betalingshistorikk fra tjenester solgt av Apéritif AS. Apéritif AS vil behandle personopplysninger i henhold til gjeldende lover og regler.

For å få tilgang til våre abonnement må du ha fylt 18 år. Informasjonen du legger inn må være korrekt. Ved bytte av kort, adresse eller andre endringer på profilen er du selv ansvarlig for å holde informasjonen hos oss oppdatert.

Oppsigelse
Et abonnement løper til du selv sier det opp. Det vil løpe ut etter den perioden du sier opp i. Perioden abonnementet er betalt for er ikke-refunderbar. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Dersom betalingen for tjenesten opphører, vil tilgangen til tjenesten opphøre umiddelbart. Tilgangen startes igjen dersom ny betaling er gjennomført.

Priser og betaling

Apéritif AS forbeholder seg retten til å endre priser med 14 dagers varsel. Varsel sendes på e-post. Her brukes informasjonen fra siden Min side.

Apéritif AS forbeholder seg retten til å endre eller å legge ned tjenester når som helst.

Det er Apéritifs betalingspartnere som er ansvarlig for kredittkortinformasjon og transaksjonene. Transaksjonene foregår trygt og sikkert og alle betalingspartnere benytter kryptering (SSL) ved utførelse av transaksjonen. Kortinformasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart. Det påløper ikke noen andre kostnader fra Apéritif AS enn det som fremkommer tydelig ved kjøpet.
Abonnementsavgiften er fritatt fra mva.

Varighet og oppsigelse
Avtalen er løpende og løper til en part sier opp avtalen. En oppsigelse av avtalen skal avsluttes på Min Side.

Ved misbruk eller mistanke om misbruk av tjenesten eller vilkårene for bruk kan Apéritif AS umiddelbart og uten varsel midlertidig stenge eller avslutte abonnementet.

Angrerett
Du vil motta angrerettskjema per e-post. Angrerettskjema gir deg opplysninger om angrerettloven, blant annet vilkårene og framgangsmåten for, samt virkningene av å benytte angreretten. Angreretten gjelder kun ved private kjøp.

Du har 14 dagers angrerett på avtalen fra du mottar angrerettskjema og bekreftelse på bestilling av tjenesten. Merk at det bare gjelder dersom du ikke har tatt tjenestene i bruk. Bruk av angrerett må stilles til klubb@aperitif.no. Periode løper fra dagen abonnementet ble tegnet og frem til det har løpt ut uavhengig av om det er tatt i bruk eller ikke. Det gis ingen refusjon for abonnement som er tatt i bruk.

Endring av vilkår
Apéritif AS kan endre vilkår for bruk med 14 dagers varsel. Her benyttes e-post til kontaktinformasjon som du selv har lagt inn på ”Min Side”.

Bruk av tjenesten
Et abonnement er til personlig bruk med mindre annet er avtalt. Det er ikke tillatt å videreformidle eller tilgjengeliggjørestoff fra Aperitif.no. Alt materiale på Aperitif.no er beskyttet av gjeldende regler og lover om opphavsrett. Utskrift til personlig bruk er tillatt.

Tjenesten forutsetter at cookies er slått på. Uten cookies kan deler av eller hele tjenesten bli utilgjengelig.

Generelle vilkår
Apéritif AS sine produkter er tilgjengelige på Internett og bruk forutsetter tilgang til Internett med egnet enhet for å kunne bruke tjenesten. Apéritif AS påtar seg ikke noe ansvar for brukerens utstyr, nettilgang eller mulighet til å lese tjenesten.

Apéritif AS forbeholder seg retten til å lagre informasjon om bruksvaner på sine nettsider.

Apéritif AS forbeholder seg retten til å sende ut nyhetsbrev via e-post til sine registrerte brukere. Brukeren kan selv skru av dette under sine innstillinger.

Personvern
Les om vår personvernpraksis her.

Verneting
Denne avtale reguleres av norsk rett. Eventuelle konflikter skal søkes løst gjennom forhandlinger. Om partene ikke oppnår minnelige løsninger, er Oslo Tingrett valgt som rett verneting.

Kundeservice
Alle henvendelser til kundeservice rettes til klubb@aperitif.no.

Firmainformasjon
Apéritif AS
Universitetsgata 22
0162 Oslo
Org nummer 972 420 271

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her