eXo fra Aass Bryggeri

Aass lanserer nytt øl i ny fasong og på ny flaske du meget vel kan plassere på bordet til gjestene. eXo er navnet på ølet som er tilgjengelig fra 31. mai for horeca.

- Dagens marked blir imidlertid stadig mer krevende med stadig mindre lojale forbrukere. Nye generasjoner er opptatt av andre ting enn foreldregenerasjonen, og stiller langt høyere krav til sine leverandører. Disse forbrukerne har fortalt oss at de er opptatt av design, kule produkter og at de foretrekker milde smaker, sier Jeanne M. Donstad marketingsjef i Aass Bryggeri og fortsetter:
 
- eXo representerer dagens kommunikasjonsform; korte budskap, enkelt men lekkert design og ikke minst smaksvennlig innhold. Råvarene er fremdeles i henhold til Renheltsloven, men valget av humle- og malttyper er for oss nye og er ikke å finne i vårt øvrige sortiment. På denne måten har vi fått frem en helt ny smaksopplevelse som faller det kresne publikum i smak, sier hun.
 
Produktene lanseres i to utgaver; 0,33 liter Aass designflaske for horeca og 0,5 liter boks for dagligvaremarkedet.
 
Flaskene vil bli å finne hos horecakunder fra fredag 31. mai, mens boksen distribueres til Dagligvare fra mandag 3. juni.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen