Mai Tjemsland - Master of wine, tar deg gjennom 10 viner av det miljøvennlige slaget

Vinkurs i Oslo 28. oktober

(Foxys_forest_manufacture)

Mai Tjemsland - Master of wine, tar deg gjennom 10 viner av det miljøvennlige slaget

Master of Wine Mai Tjemsland guider deg gjennom jungelen av biodynamiske, økologiske og naturlige viner, slik at du kan finne din favoritt.

Økologisk, Biodynamisk og naturvin blir bare mer og mer populært blant nordmenn. I Europa, men også på de andre vinkontinentene øker interessen for bærekraftig vin, og vinbøndene jobber i tritt med det. Dermed ender vi opp med mye spennende produkter i hyllene på polet, men hvilke skal du velge?

Som medlem i Apéritifs mat- og vinklubb får du ekstra god pris på dette kurset - meld deg inn her

Mai Tjemsland, Master of Wine.

Økologiske produkter opplever store vekst og tilbudet øker stadig, men det kommer også nye begreper som ikke nødvendigvis er selvforklarende. Hva er forskjellen på naturviner, biodynamiske viner og de økologiske? 

Disse og mange andre svar gir Master of Wine Mai Tjemsland, en av Norges fremste vineksperter, denne kvelden

Hun tar deg gjennom ti spennende viner alt fra musserende og rosé, til hvitt og rødt

Hvorfor man fyller jorda hvor det skal vokse liv med sprøytemidler som tar liv, virker kanskje mot sin hensikt - og det er det også. Jorda har sitt eget immunforsvar som man kan styrke uten bruk at giftstoffer og syntetiske produkter, er filosofien som stadig flere produsenter følger. Du vil også bli overrasket over hvor mange produsenter som faktisk jobber helt naturlig i vinmarken uten at de kaller seg naturvinprodusenter av den grunn. Det er nemlig ikke slik at all naturvin er funky og tåkete - selv om det også er en stil mange elsker. 

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

Bli med på denne spennende smakingen, og bli inspirert til å velge miljøvennlig neste gang du er på Vinmonopolet

Foto: Kondor83

Kommende kurs

Til toppen