Lær alt om økologisk, biodynamisk og naturlig vin med Master of Wine, Mai Tjemsland

Vinkurs i Oslo - økologisk vin

Lær alt om økologisk, biodynamisk og naturlig vin med Master of Wine, Mai Tjemsland

Er du en av de som blir litt begrepsforvirret av de nye vintrendene? Eller vil du bare lære mer om økologisk vin? Mai Tjemsland lærer deg alt du trenger å vite, og litt til, denne kvelden.

Det finnes flere forskjellige definisjoner på og enda flere filosofier om hva som kjennetegner økologisk, biodynamisk og naturlig vin. Hva er egentlig forskjellen på dem og hva skiller slike viner fra annen vin? Og ikke minst, kan virkelig vin laget uten moderne teknologi og tilsetningstoffer konkurrere med såkalt konvensjonelle viner i smak og kvalitet?

Mai Tjemsland, Master of Wine.
Mai Tjemsland, Master of Wine.

Lær om økologisk vin av Mai Tjemsland, Master of Wine

Mai Tjemsland, en av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, tar denne kvelden for seg en av de 'hotteste' vintrendene, lærer deg forskjellen på begrepene og selvfølgelig hvordan det påvirker hva du har i glasset.

Gjennom ikke mindre enn 10 viner får du selv smake, se og lukte hva disse nye trendene tilfører, og kanskje tar bort fra vinen. Du begynner selvfølgelig med noe sprudlende i glasset før Tjemsland tar deg gjennom en rekke flotte eksempler på godt laget vin med forskjellige sertifiseringer. 

Ikke gå glipp av denne muligheten, lær mer om økologisk vin! Ta med deg venner, familie, kjente og kjære på en uforglemmelig aften!

Foto: Kondor83

Kommende kurs

Til toppen