Får kritikk

Color Line får kritikk etter en skjenkeglipp.
Redaksjonen
11 Desember 2008 - 12:00

Det er Ingunn Rosten Larsen som kritiserer selskapet.
 
Sist lørdag reiste hun på en privat tur med selskapet mellom Strømstad og Sandefjord.
 
Men samtidig jobber hun med skjenkebevillinger i kommunen.
 
Ettersom det var fullt på alle restaurantene ombord satte hun seg i flysetene på turen til Sandefjord.
 
Drakk i setene
Der satt passasjerer og drakk sprit utenfor skjenkeområdet.
 
- Folk gikk i taxfree-butikken og handlet varer. Så kom de tilbake og satte seg til for å drikke i området der. Det gikk en litersflaske med sprit rundt, og det var særlig fire stykker som forsynte seg godt. Den var tom da vi kom til Sandefjord. Vi så ingen som var der for å se hvordan passasjerene hadde det, sier hun til Sandefjord Blad.
 
Kommunalt
Dersom fergen hadde ligget til havn, ville Rosten Larsen kontaktet selskapet, ettersom selskapet har en kommunal skjenkebevilling.
 
Hun påpeker at skjenkebevillinger må avgjøres politisk. Ved lignende hendelser på utesteder i kommunen risikerer man inndragning av skjenkebevillingen for en periode, ifølge Rosten Larsen.
 
Konserndirektør i Color Line, Laila Valdal beklager episoden og sier selskapet nå vil skjerpe sine kontroller. Hun understreker at svært mange benytter seg av fergenes tilbud i julebordstiden.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her