Fem ganger gull til Johnnie Walker

Johnnie Walker whiskey stakk av med fem gull av fem mulige under verdens mest prestisjetunge kvalitetskonkurranse for mat og drikke.

En uavhengig jury stemte fram Johnnie Walkers Red Label, Black Label og Green Label til gullmedalje under årets Monde Selection i Brussel. Johnnie Walker Gold Label og Blue Label vant hver sin Grand Gold Medal i konkurransen.
- Det er veldig gjevt at Johnnie Walker får disse prisene i nettopp Monde Selection, sier Dennis Saarman, markedssjef i DIAGEO Norge.

Henger høyt
Monde Selection er et uavhengig internasjonalt institutt som årlig vurderer kvalitet og design på drikkevarer og mat. Produktene som er med i Monde Selection blir analysert i uavhengige laboratorier for så å bli testet av en internasjonal jury. Denne prosessen tar tre måneder.
- Disse prisene henger høyt fordi de deles ut av verdens mest anerkjente organisasjon for vurdering av drikkevarer. Med fem gullmedaljer styrker Johnnie Walker ytterligere sin posisjon som verdens mest populære whiskey, sier Saarman.

Kilde: DIAGEO

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen