Ferskt kaffekonsept i Norge

Nå lanserer Philips og Friele kaffemaskinen Senseo ® .

Nordmenn er et av verdens mest kaffedrikkende folk. 12 millioner kopper kaffe drikkes daglig av rundt 2,8 millioner kaffeelskere. Dermed er det i hele verden kun finnene som drikker flere kopper enn oss nordmenn.

Tidligere har forbrukerne vært nødt til å velge mellom avanserte espressomaskiner eller den gamle, tradisjonelle trakteren. Etter hvert kom også Nestlé på banen med sin Nespresso.

Nå lanserer Philips og Friele kaffemaskinen Senseo, som med et enkelt knappetrykk serverer den gode, svarte kaffen, samtidig som man slipper å styre med måleskje, riktig vannmengde og grisete filter. Og alt til en svært hyggelig pris.

- Selv om den ene espressomaskinen etter den andre har forsøkt å innta det norske markedet, er det fortsatt tradisjonell, svart kaffe som foretrekkes av norske ganer. Samtidig vet vi at mange vanlige kaffeelskere ønsker seg enklere løsninger. Derfor lanserer vi nå Senseo, hvor poenget er kvalitetskaffe på en enklere måte. Senseo er nemlig laget med et kaffeputesystem som gjør det svært enkelt å lage en riktig porsjonert kopp eller ti, forteller Anna Löf, marketing manager i Philips.

Philips og Friele spiller på lag
De aller fleste forbinder Philips først og fremst med hjemmeelektronikk, TVer og musikkanlegg. Men Philips er også en av verdens største produsenter av kjøkkenutstyr og kaffemaskiner. Nå satser selskapet for fullt på det norske kaffemarkedet sammen med Norges eldste kaffehus, Kaffehuset Friele.

Kaffeputene fra Friele er spesialtilpasset Senseo-maskinen, og kommer i variantene Klassisk, Mørkbrent, Koffeinfri samt Sjokodrikk, som er en varm sjokoladedrikk. Hver kaffepose innholder 18 kaffeputer, og koster fra ca 28 kroner.

Kaffeputene finnes altså i første omgang i tre ulike varianter, og disse får man kjøpt i dagligvare- og elektrobutikker rundt om i hele landet, samt på Frieles nettbutikk, www.frieleshop.no .

Philips Senseo som maskin består av fire ulike modeller med en startpris på 799 kroner, og er nå å få kjøpt i utvalgte dagligvare- og elektronikkforetninger.

Tips!
De som ønsker å prøve andre smaker enn de som Friele tilbyr kan bestille utenlandske utgaver av Senseos kaffevarianter, bl.a. hos http://www.kaffepads.no og http://www.kaffecrema.no .

Variante som tilbys er Mocca Gourmet, Mild, Kenya blend, Espresso og mange flere.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen