Fikk reiselivspris

NHO Reiseliv Sør-Norge har kåret Rosfjord Strandhotell til årets reiselivsbedrift.
Redaksjonen
20 Mars 2009 - 18:00

- Jeg visste ingenting på forhånd, men hadde en følelse at vi kunne være i nærheten av en pris. Overraskelsen var likevel stor da lederen av juryen leste opp navnet vårt, sier Gaute Ubostad til Farsunds Avis.
 
Helhetsvurdering
Det var under årsmøtet til NHO-Reiseliv Sør-Norge som har over 350 medlemsbedrifter, at Gaute Ubostad sist torsdag tok imot prisen på vegne av familiebedriften.
 
I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet at familien Ubostad har bidratt til å realisere Sørlandsbadet, som har vært en suksess siden åpningen i februar 2007.
 
Vil bli fyrtårn
Både Rosfjord Strandhotell og Sørlandsbadet er i en prosess for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn.
 
- Prisen er tildelt på bakgrunn av en totalvurdering av bedriften, fra standardene på rommene til service og personale. Den siste utbyggingen og moderniseringen av hele anlegget har vært vurdert. Husk at det er 75 år siden i år den første leirplassen ble åpnet her på Rosfjord. Vi har bygd opp bedriften stein for stein til det den er blitt i dag, sier Gaute Ubostad.
 
Settes på kartet
Etter den siste utvidelsen som ble tatt i bruk sist sommer, har Rosfjord Strandhotell 99 boenheter og totalt 350 sengeplasser.
 
I tillegg kommer den nye konferansesalen med plass til opp imot 250 mennesker.
 
25 årsverk
- Vi har satset mye på kurs og konferanser de siste årene, og i disse finanskrisetidene må vi jobbe litt hardere for å få næringslivet til å velge oss som møtested. Bedriften har i dag 25 årsverk fordelt på 40 ansatte nå på vinteren, og de skal ha mye av æraen for denne prisen, sier Stig Ubostad.
 
- Vi har satset veldig mye på personalet, som igjen har ført til at kjøkkenet og servicen er blitt svært godt kjent ute i markedet. Selv da det var vanskelig å få tak i folk, har vi klart det. Denne prisen vil bety utrolig mye for oss, sier Gaute Ubostad.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her