Drikke
Finn rett vin til maten

Finn rett vin til maten

Apéritif gir deg svar på det evige spørsmålet: Hva skal jeg servere til maten eller hva kan jeg spise til denne vinen?
Redaksjonen
27 Juni 2014 - 10:50

Apéritifs Polliste er faktisk unik i verdenssammenheng. Ingen andre nettsteder har en så omfattende oversikt over vin, øl og brennevin som også gir deg svar på hva du kan bruke produktene til.

Enten det er en vin, et øl eller brennevin vil du i de aller fleste tilfellene finne en anbefaling.

Ikke nok med det. Har du kjøpt en flaske vin du ikke vet hva du kan servere til, gir et raskt søk deg flere alternativer. 

Gjør et søk selv etter yndlingsvinen din og se hva våre proffe smakere mener

Drikkeforslagene er nøye tilpasset den enkelte oppskriften av våre vin- og matfaglige eksperter. Du kan eksempelvis søke etter en vin som passer til lam og samtidig få forslag til oppskrifter.

Søk etter en vin som passer til lam

Det er lett å finne frem i Pollisten. Du kan velge mellom brennevin, vin og øl. Klikker du på vin, får du opp de forskjellige alternativene som eksempelvis rødvin, hvitvin eller rosé. Deretter kan du klikke deg frem til landene og regionene vinene er laget i.

 

Apéritifs Polliste er ikke bare den desidert største oversikten på nettet over hva du får kjøpt på polet. Du finner også informasjon og smaksnotater om vin som polet ikke lenger selger, men som du kanskje har kjøpt, smakt eller spart på. Det er nå flere enn 30.000 produkter du kan søke i.

På alle digitale plattformer

Du har tilgang til Pollisten enten du bruker pc, mobil eller lesebrett.

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

7 spanske viner til en fristende 5-retters meny med sesongens beste råvarer
Matkurs og vinkurs
Winedinner 26. februar i Oslo

7 spanske viner til en fristende 5-retters meny med sesongens beste råvarer

Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her