Finn rett vin til maten

Finn rett vin til maten

Apéritif gir deg svar på det evige spørsmålet: Hva skal jeg servere til maten eller hva kan jeg spise til denne vinen?

Apéritifs Polliste er faktisk unik i verdenssammenheng. Ingen andre nettsteder har en så omfattende oversikt over vin, øl og brennevin som også gir deg svar på hva du kan bruke produktene til.

Enten det er en vin, et øl eller brennevin vil du i de aller fleste tilfellene finne en anbefaling.

Ikke nok med det. Har du kjøpt en flaske vin du ikke vet hva du kan servere til, gir et raskt søk deg flere alternativer. 

Gjør et søk selv etter yndlingsvinen din og se hva våre proffe smakere mener

Drikkeforslagene er nøye tilpasset den enkelte oppskriften av våre vin- og matfaglige eksperter. Du kan eksempelvis søke etter en vin som passer til lam og samtidig få forslag til oppskrifter.

Søk etter en vin som passer til lam

Det er lett å finne frem i Pollisten. Du kan velge mellom brennevin, vin og øl. Klikker du på vin, får du opp de forskjellige alternativene som eksempelvis rødvin, hvitvin eller rosé. Deretter kan du klikke deg frem til landene og regionene vinene er laget i.

 

Apéritifs Polliste er ikke bare den desidert største oversikten på nettet over hva du får kjøpt på polet. Du finner også informasjon og smaksnotater om vin som polet ikke lenger selger, men som du kanskje har kjøpt, smakt eller spart på. Det er nå flere enn 30.000 produkter du kan søke i.

På alle digitale plattformer

Du har tilgang til Pollisten enten du bruker pc, mobil eller lesebrett.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen