Matkurs og vinkurs

Winemakers Dinner 31. januar i Oslo

Winemakers Dinner: Forføreriske viner fra Châteauneuf-du-Pape møter sesongens beste råvarer på Stock
Foto: (Jyliana)

Winemakers Dinner: Forføreriske viner fra Châteauneuf-du-Pape møter sesongens beste råvarer på Stock

Det blir en smaksopplevelse uten like når 8 enestående viner fra Rhône-dalen blir satt til Stocks spesialkomponerte 5-retters meny denne vinterkvelden.
30 November 2021 - 13:23


Vi er inne i årets mørkeste tid, og trenger noe å glede oss til. Akkurat det gir vi deg gjennom en fabelaktig sammensatt meny på Stock i kombinasjon med 8 smakfulle viner fra det tradisjonsrike vinhuset Ogier.
Vinmaker Edouard Guerin.jpg [1.42 MB]
Ogier ligger i hjertet av Châteauneuf-du-Pape, hvor de er stolte eiere av byens eldste kjeller. I dag sitter de i tillegg på 90 hektar med vinmark, hvorav halvparten befinner seg i Châteauneuf-du-Pape. Her har de gode avtaler med druedyrkerne, noe som sikrer forutsigbarhet i kvaliteten på det som produseres. Nå er det unge, ambisiøse Edouard Guerin som er husets vinmaker og passer på at det drives mest mulig bærekraftig med fokus på sunn frukt og saftig tanninstruktur. Edouard jobber også med å fermentere hele drueklaser. Ved å la druene gjære med stilken, holder man alkoholnivået nede på et balansert nivå og gir vinen samtidig ekstra struktur. Akkurat dette vil du også få smake denne aftenen.

Husk at du som abonnent på Mat & Vinklubben får rabatt på denne middagen.
Du blir abonnent her

Ogier Clos de L'oratoire
På denne januarkvelden får du smake noe av det beste Rhône har å by på i kombinasjon med en enestående 5-retters meny satt sammen av kjøkkensjefen på Stock restaurant i Bjørvika. På toppen av det hele kommer Eduard Guerin til Oslo ens ærend for å fortelle deg om vinene sine i kombinasjon med denne utsøkte menyen. Vi lover deg en skinnende stjerne av en kveld i en ellers så mørk vinter.

Meny Stock Ogier
Kveldens meny. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme.


Her kan du lese hva Apéritif synes om vinene til Ogier

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

Covid-19

Våre gjesters helse og sikkerhet er øverst på vår prioriteringsliste, og vi ønsker at du skal føle deg trygg på våre kurs. Vi følger gode rutiner for smittevern, har begrenset antall deltakere og faste, tilviste plasser. Du får kun sitte sammen med de du har bestilt med, og det vil sikres avstand mellom bordene. Dersom dere ikke har bestilt sammen og ønsker å sitte på samme bord, send en e-post til kurs@aperitif.no senest 1 døgn før kursstart.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her