Friele kjøper House of Coffee

Friele kjøper House of Coffee

Kaffekjempen går inn i bedriftsmarkedet.

Sara Lee, som eier om lag 45 prosent av Kaffehuset Friele, har inngått avtale med ISS om overtagelse av House of Coffee i Norden. Som en del av denne avtalen kjøper Kaffehuset Friele House of Coffee i Norge.

– Vi ser at bedriftsmarkedet er et spennende vekstmarked, og gjennom dette samarbeidet får vi mulighet til å bli mer tilgjengelige med vår kaffe i denne delen av markedet, sier adm. direktør Olav Munch i Kaffehuset Friele.

Han opplyser at House of Coffee vil bli drevet videre som eget selskap, samtidig som man vil dra nytte av Frieles kompetanse på kaffe.

– Nå får vi en eier som virkelig kan kaffe; kombinert med vårt fokus og kompetanse på ulike maskinløsninger, ser vi for oss en spennende utvikling, sier adm. direktør Steinar Jore i House of Coffee i en pressemelding.

House of Coffee i Norge omsatte for 120 millioner kroner i 2010, og har 57 ansatte. Selskapet tilbyr et et bredt sortiment av espressomaskiner, kaffemaskiner, vannkjølere, vareautomater og ingredienser til alle typer serveringsbehov i bedriftsmarkedet i Norge.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen