Gallo har investert 200 millioner kroner

Ernest & Julio Gallo Winery har fullført første fase av oppgraderingen ved Livingston Winery. Med en investering på nærmere 200 millioner kroner har vinprodusenten oppgradert druepressen, vinfremstillings- og kjellerfasilitetene sine for å sikre kvalitet i ypperste klasse.

- Arbeidet med kontinuerlige forbedringer for å tilfredsstille kundene har vært et kvalitetsstempel og et motto for Gallo Winery, sier Jeff Bland, visepresident og direktør i Ernest & Julio Gallo Winery International og fortsetter:
 
- Den stadige veksten i vår virksomhet internasjonalt krevde økt kapasitet når det gjelder druepressingen, gjæringsprosessen og lagringskapasiteten. Samtidig legger vi i høyeste grad vekt på kvalitetssikring for å være helt sikre på at vi holder hva vi lover av høy kvalitet, sier han.
 
Det er vinene Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Zinfandel og Ruby Cabernet. I tillegg har Ernest & Julio Gallo Turning Leaf og vinene Chardonnay, Zinfandel og Cabernet Sauvignon også fått nyte godt av investeringene.
 
Mange av forbedringene er basert på vellykkede erfaringer på familiens vingård i Sonoma, en av de aller mest kjente vingårdene i verden. Forbedringene inkluderer et vibrerende sorteringsbord i mottaket for druene, nytt tankdesign som minimaliserer spyling, mer moderat resirkuleringspumping og bedret gjæringsgeometri.
 
Sofistikerte rengjøre-på-stedet-systemer er også inkorporert i designet. Høyere grad av automatisering og datakontroll gir økt laboratoriekontroll over detaljer i fremstillingsprosessen og fører til større stabilitet i kvaliteten og sikrer mot tilfeldigheter. Med nesten 70 års erfaring i druedyrking og vinproduksjon fortsetter nå tre generasjoner av familien Gallo å spille en ledende rolle i verdens vinindustri.
 
Idag er Ernest og Julio Gallos viner tilgjengelig for vinkonsumenter i mer enn 90 land. Livingston Winery har regionale hovedkvarter i Tokyo, Frankfurt, Miami og Toronto, samt 16 lokalkontorer på det europeiske kontinent, i Storbritannia, i Latin- Amerika, Canada og Asia.
 
Har du funnet den Gallo-vinen du har lyst til å smake på, er det på tide å finne ut hva du skal spise til. For å hjelpe deg i gang har Gallo på nettstedet http://www.gallo.com/nor en database hvor du kan fylle inn vinvalg for deretter å få opp forslag til meny med oppskrifter. Du kan også velge matmeny først og så få opp forslag til viner som passer, eller du kan velge å klikke deg inn på hva slags begivenhet som skal være rammen for vindrikkingen for så å få vin- og menyanbefaling.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen