GAMBERO ROSSO i Norge

Det er med stor og utilslørt glede vi i Gaia Wine & Spirits kan meddele at vi nå har blitt tildelt den store ære å være norske ambassadører, kanal og ikke minst videreformidlende agenter for Gambero Rossos produkter.

Mange kjenner nok allerede til navnet Gambero Rosso, forlaget og organisasjonen bak bl.a. Italian Wine-bøkene og det internasjonale mat/vin/reise-magasinet Gambero Rosso - Wine Travel Food.

For ordens skyld
Gambero Rosso er Italias største talerør ut mot en verden full av ignoranter. Dvs den delen av verden som trenger å bli minnet på hvor tilbakelent og kvalitetsmessig på topp Italia er som reisemål, som vinproduserende land og som et kulinarisk Mekka.

Dette manifesteres gjennom deres forskjellige publikasjoner, samt gjennom Gambero Rossos søster-organisasjon Slow Food-Bevegelsen.

For å gjøre historien kort var nok nok for en liten flokk Italienske Gourmanter da McDonalds åpnet ved Spansketrappen i Roma. Da ble det umiddelbart samling på en restaurant ved navn Gambero Rosso - og all mat ble forlangt tilberedt og servert så sakte og omtenksomt som mulig - i direkte opposisjon til Fast Food-konseptet som da ble etablert i Den Evige Stad. Og så begynte Cannelonien å rulle...

I dag utgis magasinet Gambero Rosso Wine Travel Food på fire språk i over 20 land, og i over en million eksemplarer.

Bladet er en praktutgivelse med samme layout og størrelse som de (mindre kjente) bladene Wine Spectator og Decanter - og befriende fritt for alt annet enn italienske vinmakere, gourmander, restauranter. Gambero Rosso er fortsatt nært knyttet til Slow Food-bevegelsen.

Gambero Rosso Wine Travel Food  på engelsk kommer ut hvert kvartal.
Selges pr i dag også på Tanum Karl Johan, Byporten & Gardermoen - samt via Gaia Wine & Spirits.
For Slow Food-medlemmer: 49,- pr magasin.

Gambero Rosso-magasinet  på italiensk kommer ut hver måned. I salg nå - kun via Gaia Wine & Spirits.
For Slow Food medlemmer 49,-.

Gambero Rosso Italian Wine 2001 - boken er Italias aller, aller beste vinguide, hvor Tre Bicchieri (3 Glass) er årets clue. Selges fra ca 01/05-2001 via samme kanaler.
For Slow Food-medlemmer 170,- per bok.

Gambero Rosso Guide to Rome - utgitt i forkant av Jubileumsåret 2000 for å vise hvor man skal spise godt og dyrt, godt og billig, drikke godt og dyrt, drikke godt og billig, bo godt og dyrt, godt og billig, osv i Roma. Den inkluderer en oppdatert oversikt over de beste Restauranter, Trattoriaer, Pizzeriaer, Vinbarer, Snacks-selgere, Vinbutikker, Gourmetforhandlere, Fiskehandlere, Hoteller osv osv osv... Alt et vinøst og gastronomisk hjerte måtte begjære av informasjon om Roma.
Selges fra ca 01/05-2001 via samme kanaler.
For Slow Food-medlemmer 99,- per bok.

(Postens avgifter og ekspedisjonsgebyr er ikke inkludert).

Cordiali Saluti!
Lars G. J. Helliesen
Gaia Wine & Spirits
Tel. 23292980

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen