Geir Gjerdrum slutter i Best Buys

Tre år som sjef i Best Buys Natural Wines var tydeligvis nok for Geir Gjerdrum.

Den 4. november slutter Geir Gjerdrum som Managing Director i Best Buys - av personlige grunner, ifølge en pressemeldig fra den finsk-eide Altia-gruppen, som importøren Best Buys Natural Wines inngår i.

Gjerdrum vil bistå den nye ledelsen og de ansatte i Best Buys i diverse daglige operative handliger ut mars måned 2012.

Ny president
Det er den nåværende Senior Vice-President, Trading sentralt i Altia-gruppen, svenske Joachim Hultin, som tar over som President i Best Buys. Han vil ha ansvaret for den strategiske driften og operasjonell virksomhet.

Magnus Bååthe fra Altia Sverige, vil jobbe som midlertidig leder for den operasjonelle virksomheten i en overgangsperiode mens man leter etter en ny daglig leder i Best Buys.

- Alle de ansatte i Best Buys vil fortsette i sine respektive stillinger og ha de samme ansvarsområdene som før, sier Hultin i pressemeldingen.

- Med Magnus Bååthe som midlertidig leder for en kort periode, og med rekrutteringen av en ny operativ leder allerede underveis, ser jeg på situasjonen som ganske udramatisk, fortsetter han.

Best Buys Natural Wines er en av Norges største og mest lukrative vinimportører. I 2010 omsatte Best Buys for 102 millioner kroner og fikk et resultat før skatt på 13,2 millioner kroner. Tilsvarende tall året før var 111 millioner og 24 millioner, i følge dn.no.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen