God mat i fornemme omgivelser

Etter stor sukess med Quality Spa & Resort Holmsbu og Kragerø overtok Estatia Resort Hotels driften av Krokstad Herrgård i januar 2008.

Det norske ekteparet Ragnhild Nøland og Willy Skjeggerud har satset ambisiøst på dette stedet og drevet det siden 2002. De vil fortsette som vertskap for den eksklusive herregården som Estatia Resort Hotels skal drive for kvalitetsbevisste gjester.
 
Nær grensen
Krokstad er en svensk herregård like ved grensen til Norge med en atmosfære fra en svunnen tid. Stedet er kjent for sitt gourmetkjøkken som byr på unike matopplevelser basert på lokale råvarer.
 
Krokstad Herrgård ligger på en halvøy ved Vänern, Sveriges største innsjø.
 
Eksklusivt
- Vi er veldig stolte av vårt nye nisjeprodukt. I juni 2003 åpnet vi Quality Spa & Resort Holmsbu og i mars 2007 åpnet Quality Spa & Resort Kragerø. Flere store anlegg vil også åpnes i årene fremover. Vi ser en stadig trend i at folk vil reise bort, nyte stillheten i rolige omgivelser og ikke minst få servert førsteklasses mat og drikke. På Krokstad satser vi på det intime og ekslusive, sier Marianne Haga Kinder, salg-, marked- og PR-ansvarlig i Estatia Resort Hotels.
 
Gourmetmat
På Krokstad settes de lokale råvarene i fokus; alltid ferskt fra egen grunn, nyplukket, selvkuttet eller fisket. En kombinasjon av kokkens stolthet, god tid, urter og krydder skaper fristende smaksopplevelser som gjestene kan nyte gjennom et langt måltid.
 
På Krokstad er man åpne for at gjestene kan påvirke menyen og ønske seg det de liker best - alt som serveres er tilpasset årstidene og gjestenes egne ønsker.
 
Matkurs
Krokstads kokk tilbyr matlagingskurs for interesserte. Med kyndig veiledning forvandler gjestene lokale råvarer til et selvlaget gourmetmåltid. Atmosfæren i kjøkkenet er avslappet og positiv med varme fra den store åpne peisen.
 
Gjestene lærer å tilberede spennende retter og får ta oppskriften med hjem. Under matlagingen prøvesmakes viner fra herregårdens omfattende sortiment. Resultatet nytes med stolthet når alle samler seg rundt langbordet. Dette er den ideelle rammen for en kveld med venner eller kollegaer. Matkursene tilbys for grupper på minst 10 personer.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen