God ''rioja-boks''

God ''rioja-boks''

Om ikke druene kommer fra Rioja, så har denne boksen en klar signatur derfra.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Det er nemlig Maria Martinez, dronningen av Montecillo , som står bak boksen, Montecillo Deseos Tempranillo 2009 (93894) , og den gir klare assosiasjoner til Rioja med sine fine toner av røde bær, vanilje og fat, veldig gode saftighet og fine myke tanniner som likevel har fin fasthet.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Rioja-Touch
En super kandidat for så vel middagsbordet som sofakosen. Selv om Martinez måtte gå utenfor Rioja for å skaffe druer til denne boksen, vinloven i regionen tillater ikke slik emballasje, var målet å gi vinen en Rioja-touch.

Dynamisk region
Druene kommer derimot fra det gigantiske området Castilla-La Mancha . Derfor bærer den betegnelsen Vino de la Tierra de Castilla. Som rangerer under Denominacion de Origen (DO) i status, og derfor har litt friere tøyler hva angår druemiks og emballasje.

Men uten forkleinelse, for til tross for store arealer, er dette en av de absolutt mest dynamiske regionene i Spania, i hvert når vi snakker om vilje til nytenking. Fordelen for oss forbrukere er at vinene derfra fortsatt er veldig prisgunstige.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Montecillo Deseos Tempranillo 2009

Produsent:
Bod. Montecillo
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
3.000l
Land:
Spania
Område:
Castilla-La Mancha
Pris:
389,90 kr
Varenummer:
9389401
84 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen