Et hvert amerikansk shoppingsenter, eller mall som det heter, har sin food court, men vanligvis er det et stort antall hurtigmatsteder som serverer slitne shoppere rask, billig og middelmådig mat under enkle forhold.
På The Time Warner Center som ligger ved det sørvestre hjørnet av Central Park, er det helt motsatt. Det finnes ingen food court, men i stedet et utvalg av storbyens aller lekreste restauranter. Samtlige ligger i tredje og fjerde etasje i de to 80 etasjers glasskledde bygningene som også rommer et luksushotell og private leiligheter.
Av de fire restaurantene har to fått fire stjerner av New York Times' nådeløse restaurantkritiker,
Frank Bruni. Nemlig Masa og Per Se.
Det du får for pengene beskrives av New York Times som guddommelig og de fire stjernene var sikret fra starten.Takyama blir i prinsippet din personlige kokk når du bestiller menyen. Salen har bare plass til 26 gjester, og menyens innhold forblir ukjent helt frem til servering. Masa får leveransene sine direkte fra Japan hver dag, og mange retter inneholder derfor råvarer som kun er tilgjengelig i Tokyo - og på Masa.
I Masa Bar serveres en mer nedtonet versjon av Takaymas kokekunst for mer overkommelige priser. Miljøet er sterkt japanskpreget og gir nærmest en følelse av et zen-tempel hvor Takayama selvsagt er ypperstepresten.
Per Se er Kellers New York-filial, og mange tvilte på om han skulle klare å drive også denne restauranten etter de samme høye krav som gjelder for French Laundry. Men det har vist seg å fungere. En stor del av æren for suksessen må gis chef de cuisine Jonathan Benno. Det er nemlig han som har ansvaret for Per Se mens Keller fortsatt konsentrerer seg om French Laundry.
og V Steakhuose lider litt av ryktet om en pretensiøs stil på både meny og innredning. Problemet bunner nok til en viss grad i at et steakhouse er en gammel og høyt elsket New York-tradisjon som det ikke er lett å være nyskapende i.Menyen på V reflekterer for så vidt en tradisjonell steakhouse-meny, hvilket betyr et utvalg av kjøtt og noen varianter av grønnsaker, men her er tilbehørene mye mer kompliserte og påkostede.

Café Gray
Café Gray fikk bare to stjerner av New York Times, og det er lett å forstå at Kunz var en tanke skuffet siden han selv er så personlig engasjert i så vel driften som arbeidet på kjøkkenet.
Men bildet er ikke bare negativt. Mest sannsynlig vil han atter innta en plass blant byens beste.