Hard kamp om gourmetmat på nettet

Tøff konkurranse om levering på døra i Danmark.
Redaksjonen
22 September 2010 - 16:45

"Mat fra gode restauranter levert på døren innen en time!"

Room Service, som leverer gourmetmat på døren fra en rekke restauranter, er den siste aktøren på marked i vekst i København. Selskapet har nettopp kjøpt konkurrenten DeliveryCPH, og har med det posisjonert seg som seriøs leverandør av høykvalitets restaurantmat i København.

- Kundene vil gjerne ha noe annet enn pizza levert på døren, sier administrerende direktør i Room Service, Nick Rasmussen.

Konkurransen på markedet er likevel hard, og giganten Just-eat er med på den "fine" bølgen. Administrererende direktør i Just-eat, Morten Larsen, slår fast at selskapet skal levere all mulig mat på døra. I dag har selskapet 16 biler som leverer mat på døra i København, Århus og Roskilde.

- Markedet for å levere annet enn fastfood er i eksplosiv vekst, sier han.

Room Service satser på å spisse tilbudet i retning av gourmetmat.
- Vi vil gjerne skille oss så mye som mulig fra Just-eat, og jeg tror at mange av restaurantene vi henvender oss til, ikke vil forbindes med 1 200 burgersteder og pizzasteder, sier Nick Rasmussen.

Selskapet hans ble stiftet i 2009, og hadde 8 000 bestillinger og en omsetning på 4,5 millioner kroner det første året. I 2010 forventer direktøren at de samme tallene stiger til 25 000 og 12,5 millioner blanke danske kroner.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en luksuriøs fiskefrikassé med røykt fisk
Dagens rett

By på en luksuriøs fiskefrikassé med røykt fisk

Tradisjonsretter har kommet til heder og verdighet igjen, og i dag serverer vi en nydelig fiskefrikassé til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her