Haugen blir miljødirektør i Choice

Arne Olav Haugen er ansatt som HR- og miljødirektør i Choice Hotels Scandinavia.

Selskapet gjør et betydelig løft når det gjelder prioritering av Human Resources og Miljøansvar. Som et ledd i dette er Arne Olav Haugen (41) ansatt som HR- og miljødirektør.
 
Lang erfaring
Haugen har flere års erfaring fra hotell- og personalledelse, dessuten har han lang fartstid i selskapet. Han har hatt ansvaret for flere av kjedens hoteller.
 
Choice har i dag en høy medarbeiderlojalitet sammenlignet med bransjen for øvrig.
 
Vil forsterke
- Vi ønsker å forsterke dette fortrinn ytterligere, blant annet ved å utvikle bedre og mer strukturerte rekrutterings-, opplærings- og utviklingssystemer. Dette blir et av hovedansvarsområdene for Arne Haugen, opplyser selskapet.
 
Med tanke på de klimamessige utfordringene verden står overfor, kommer Choice Hotels til å satse tungt på ulike miljøtiltak i årene fremover. Arne Haugen kommer til å lede også dette arbeidet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen