Hellstrøm blir nådeløs TV-kokk

Eyvind Hellstrøm blir Norges svar på Gordon Ramsay.
Redaksjonen
30 Mai 2008 - 18:59

Ramsay er kjent for å prøve og redde skakkjørte restauranter i serien Ramsay's Kitchen Nightmares. Nå skal Hellstrøm være et norsk svar på Ramsay.
 
TV3 kan vise til stadig bedre seertall for den innkjøpte serien med Ramsay. Det siste programmet hadde 130 000 seere. Informasjonssjef Glenn Støldal i MTG tror at den norske versjonen av programmet kan gi enda bedre seertall.
 
- Vi er i hvert fall sikre på at vi har funnet rett mann til å lede programmet. Serien med Ramsay har fått stadig bedre seertall og det er klart at vi har tro på at en norskprodusert serie skal kunne gi et ytterligere løft, sier Støldal til na24.no.
 
Søker deltakere
TV3 søker nå etter veikroer, restauranter og kafeer som ønsker å delta i programmet. I Ramsay's Kitchen Nightmares er mye av underholdningen å se reaksjonene hos kjøkkensjefene som får livsverket slaktet.
 
- De som skal delta må ønske det selv. Det går ikke an å melde på noen andre, sier Støldal.
 
Usikker sendestart
Han regner med produksjonsstart i sommer. Det er foreløpig ikke bestemt når serien skal sendes.
 
Foruten å være en meget anerkjent kokk har Gordon Ramsay gjort suksess med flere TV-serier. Han har hatt sine Kitchen Nighmares i både Storbritannia og USA, samt laget en rekke andre serier.
 
Knep og triks
Felles for alle er at han skal lære bort en rekke knep og triks - og det vanligste trikset er å forenkle menyene. I ett tilfelle i USA hadde en kokk en meny det tok en halv time å forklare.
 
Ellers er mye av konseptet å få ting til å flyte på kjøkkenet, og å få kjøkkenet og serveringspersonalet til å jobbe sammen.
 
Alt for ofte har det vært slik at eierne har fullført en gammel drøm, men så viser det seg at de ikke har snev av kjøkkenfaglig kompetanse.
 
Det er altså på mange måter en slags kopi av Ramsays programmer Hellstrøm nå skal i gang med.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse spydene får ekstra smak fra mangochutney - som du fint kan lage selv
Dagens rett

Disse spydene får ekstra smak fra mangochutney - som du fint kan lage selv

Kalkunfilet kan benyttes til en rekke måltider. Som her, hvor vi lager et enkelt men rikt måltid som i tillegg ser svært så innbydende ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her