Her får du smake Spanias mest spennende kjøkken, nemlig det baskiske og med lekre viner til

Winemakers Dinner: 29. august i Oslo

(Julie H. Amundsen)

Her får du smake Spanias mest spennende kjøkken, nemlig det baskiske og med lekre viner til

Txotx er en av Oslos hotteste restauranter og maten matcher perfekt med de nordspanske vinene du får smake denne kvelden.  Vi kan love smakseksplosjoner av det sjeldne.

 

Savner du den deilige maten du spiste på ferie i Spania i sommer, eller skulle du kanskje ønske du dro dit? 29. august kommer José Pariente til Txotx for å vise frem sine flotte viner.

José Pariente holder til i Ruedas, vinproduksjonen startet i det små for første gang på 1960-tallet. I 1998 ble det alvor og Josés datter Victoria Pariente la et stort fokus på å utnytte Ruedas jordsmonn som er perfekt for den hvite druen Verdejo.

Her kan du lese mer om José Pariente og Rueda

  Foto: Julie H. Amundsen

På denne flotte sensommer kvelden er det Victorias sønn Ignacio Pariente som kommer for å presentere vinene. Middagen finner sted på Txtox som lager de deiligste spanske retter med fokus på pinxtos. På kort tid har det blitt en av Oslos aller beste steder for en uformell matbit av meget høy kvalitet. Vær heller ikke redd for å kaste servietten på gulvet – i sann Baskerland stil.

Her kan du se hva Apéritif syns om disse vinene

Nyt flotte spanske viner, til den beste baskiske maten Oslo har å by på. Ta med deg venner, kolleger eller din kjære. Denne kvelden er det ingen grunn til å bli hjemme!

Her kan du se kveldens deilige meny

 

Kommende kurs

Til toppen