Historiske hoteller på servicetoppen

Historiske hoteller på servicetoppen

De Historiske tapetserer pallen i gjestenes kåring.
30 Januar 2013 - 13:38

De Historiske Hotel & Spisesteder (DHHS) tok nylig de tre øverste plassene i TripAdvisor Travelers Choice Awards. Kåringen viser hvilke 25 hoteller i Norge som gjestene mener er beste når det gjelder helheten i serviceopplevelsen på hotellet.

Dalen Hotel i Telemark tar topplassen. Hotel Ullensvang endte på andreplass, mens Lysebu ble nummer tre.

De Historiske er en sammenslutning 64 norske hoteller og spisesteder.

– Medlemshotellenes sterke rangering på TripAdvisor er med på å bekrefte at denne medlemsorganisasjonens fokus på servicekvalitet med fokus på opplevelser innenfor vår kulturarv blir prissatt av markedet, uttaler administrende direktør for De Historiske, Nils Henrik Geitle i en pressemelding.

I tillegg til De Historiskes sterke plasseringer, har Nordic Choice Hotels' sju hoteller inne på topp 25-listen med sitt Clarion Collection-brand.

Her hele listen i TripAdvisors kåring:

1. Dalen Hotel, Dalen
2. Hotel Ullensvang, Lofthus
3. Lysebu, Oslo
4. Rica Park Hotel Stavanger
5. Clarion Collection Hotel With, Tromsø
6. Rica Bakklandet Hotel, Trondheim
7. Solstrand Hotel & Bad, Osøyro
8. Clarion Collection Hotel Bryggen, Ålesund
9. Clarion Collection Hotel Bryggeparken, Skien
10. Quality Hotel Waterfront, Ålesund
11. Hotel Brosundet, Ålesund
12. Clarion Collection Hotel Tollboden, Drammen
13. Saga Hotel, Oslo
14. Rica Hotel Bygdøy Allé, Oslo
15. Clarion Collection Hotel Bastion, Oslo
16. Rica Nidelven Hotel, Trondheim
17. Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo
18. Clarion Hotel Ernst, Kristiansund
19. Clarion Collection Havnekontoret, Bergen
20. Sommarøy Arctic Hotel, Sommarøy
21. Thon Hotel, Kirkenes
22. Clarion Hotel, Stavanger
23. Thon Hotel, Alta
24. Union Hotel, Geiranger
25. Holmenkollen Park Hotel Rica, Oslo

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her