Historiske hoteller på servicetoppen

Historiske hoteller på servicetoppen

De Historiske tapetserer pallen i gjestenes kåring.
30 Januar 2013 - 13:38

De Historiske Hotel & Spisesteder (DHHS) tok nylig de tre øverste plassene i TripAdvisor Travelers Choice Awards. Kåringen viser hvilke 25 hoteller i Norge som gjestene mener er beste når det gjelder helheten i serviceopplevelsen på hotellet.

Dalen Hotel i Telemark tar topplassen. Hotel Ullensvang endte på andreplass, mens Lysebu ble nummer tre.

De Historiske er en sammenslutning 64 norske hoteller og spisesteder.

– Medlemshotellenes sterke rangering på TripAdvisor er med på å bekrefte at denne medlemsorganisasjonens fokus på servicekvalitet med fokus på opplevelser innenfor vår kulturarv blir prissatt av markedet, uttaler administrende direktør for De Historiske, Nils Henrik Geitle i en pressemelding.

I tillegg til De Historiskes sterke plasseringer, har Nordic Choice Hotels' sju hoteller inne på topp 25-listen med sitt Clarion Collection-brand.

Her hele listen i TripAdvisors kåring:

1. Dalen Hotel, Dalen
2. Hotel Ullensvang, Lofthus
3. Lysebu, Oslo
4. Rica Park Hotel Stavanger
5. Clarion Collection Hotel With, Tromsø
6. Rica Bakklandet Hotel, Trondheim
7. Solstrand Hotel & Bad, Osøyro
8. Clarion Collection Hotel Bryggen, Ålesund
9. Clarion Collection Hotel Bryggeparken, Skien
10. Quality Hotel Waterfront, Ålesund
11. Hotel Brosundet, Ålesund
12. Clarion Collection Hotel Tollboden, Drammen
13. Saga Hotel, Oslo
14. Rica Hotel Bygdøy Allé, Oslo
15. Clarion Collection Hotel Bastion, Oslo
16. Rica Nidelven Hotel, Trondheim
17. Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo
18. Clarion Hotel Ernst, Kristiansund
19. Clarion Collection Havnekontoret, Bergen
20. Sommarøy Arctic Hotel, Sommarøy
21. Thon Hotel, Kirkenes
22. Clarion Hotel, Stavanger
23. Thon Hotel, Alta
24. Union Hotel, Geiranger
25. Holmenkollen Park Hotel Rica, Oslo

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her