Horecanett er på nettet

Apéritifs bransjested på nettet, Horecanett, er lansert. Med et tilbud du ikke finner noe annet sted. Du kan bygge opp ditt eget drikkekart online, legge ut gratis stillingsannonser, finne tilbud om spesielle vinpartier, bruke et eget vinkjellerprogram og se i Kalenderen hva som skjer i bransjen.

Kombinerer du Apéritifs Horecanett, som kun er for folk i hotell- og restaurantbransjen, med resten av vårt tilbud på papir og nett da har du det meste om mat og drikke du trenger.

Drikkekart Bygg opp ditt nye drikkekart online, hent produkter med gode beskrivelser fra databasen, lagre drikkekartet online og eventuelt på din egewn PC, skriv det ut, lag din egen bestillingsliste. Logg deg på senere og gjør de endringene du vil. I Horecanett ligger slik at bare du kan se det og arbeide med det når det måtte passe deg.

Restaurantkjelleren Her kan du legge inn opplysninger om de vinene og eventuelt brennevinet spisestedet har på lager i egen kjeller eller rett og slett vin du har smakt og som du vil ta vare på smaksnotatene for.

Proffbørsen Kjøp eller selge vin og annet snadder Har du to eller ti kasser vin til salgs, kan du legge ut en annonse her på Horecanett. Jakter du på en spesiell vin, en liten cognacprodusent, en spesielle kaffeblanding, en fransk ost, en italiensk olivenolje eller havsalt fra Mexico, er det kanskje en leverandør som har lagt ut et tilbud. Eller er det kanskje du som har noe av dette til salgs? Det er helt gratis å annonsere.

Kalender Her kan du lese om vinsmakinger, messer og utstillinger, presentasjoner og evenementer som er til bare for deg i bransjen. Har du selv et arrangement der du vil ha besøk, legger du enkelt inn teksten selv og invitasjonen din står gratis i Kalender.

Stillingsmarkedet Gratis stillingsannonser Er du på jakt etter en servitør, kokk, hovmester eller for den saks skyld en selger, kan du annonsere gratis. Er du ledig på markedet, kan du tilby din assistanse. Det koster ingen ting.

Godt redaksjonelt stoff også Selvfølgelig finner du også redaksjonelt stoff som er tilpasset bransjen. Tips om hvordan servere vin, selge mer og hvordan drikkekartet bør bygges opp, øl på drikkekartet for å nevne noe.

Skaff deg et passord til den nye markedsplassen på nettet . Det er gratis. Gå direkte til Horecanett

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen