Horecanett er på nettet

Apéritifs bransjested på nettet, Horecanett, er lansert. Med et tilbud du ikke finner noe annet sted. Du kan bygge opp ditt eget drikkekart online, legge ut gratis stillingsannonser, finne tilbud om spesielle vinpartier, bruke et eget vinkjellerprogram og
Redaksjonen
15 Oktober 2000 - 17:26

Kombinerer du Apéritifs Horecanett, som kun er for folk i hotell- og restaurantbransjen, med resten av vårt tilbud på papir og nett da har du det meste om mat og drikke du trenger.

Drikkekart Bygg opp ditt nye drikkekart online, hent produkter med gode beskrivelser fra databasen, lagre drikkekartet online og eventuelt på din egewn PC, skriv det ut, lag din egen bestillingsliste. Logg deg på senere og gjør de endringene du vil. I Horecanett ligger slik at bare du kan se det og arbeide med det når det måtte passe deg.

Restaurantkjelleren Her kan du legge inn opplysninger om de vinene og eventuelt brennevinet spisestedet har på lager i egen kjeller eller rett og slett vin du har smakt og som du vil ta vare på smaksnotatene for.

Proffbørsen Kjøp eller selge vin og annet snadder Har du to eller ti kasser vin til salgs, kan du legge ut en annonse her på Horecanett. Jakter du på en spesiell vin, en liten cognacprodusent, en spesielle kaffeblanding, en fransk ost, en italiensk olivenolje eller havsalt fra Mexico, er det kanskje en leverandør som har lagt ut et tilbud. Eller er det kanskje du som har noe av dette til salgs? Det er helt gratis å annonsere.

Kalender Her kan du lese om vinsmakinger, messer og utstillinger, presentasjoner og evenementer som er til bare for deg i bransjen. Har du selv et arrangement der du vil ha besøk, legger du enkelt inn teksten selv og invitasjonen din står gratis i Kalender.

Stillingsmarkedet Gratis stillingsannonser Er du på jakt etter en servitør, kokk, hovmester eller for den saks skyld en selger, kan du annonsere gratis. Er du ledig på markedet, kan du tilby din assistanse. Det koster ingen ting.

Godt redaksjonelt stoff også Selvfølgelig finner du også redaksjonelt stoff som er tilpasset bransjen. Tips om hvordan servere vin, selge mer og hvordan drikkekartet bør bygges opp, øl på drikkekartet for å nevne noe.

Skaff deg et passord til den nye markedsplassen på nettet. Det er gratis. Gå direkte til Horecanett

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her