Høyt på sjarmskalaen - lavt i pris

Den usikre privatøkonomien i januar gjør at også denne uken er det en solid budsjettvin som får vår oppmerksomhet. Den fungerer like godt som trøst for de som gruer seg til strømregningen som til å følge denne årstidens nøkterne måltider.

Sørfranske Oléa Signature 2008 (33850) skårer stort på sjarmskalaen både på grunn av prisen men også på grunn av kvaliteten. Ikke mange viner i dette prissjiktet er så godt balansert som Olèa.

Duften er saftig og gir assosiasjoner til sensommerlig bærplukking i skog og mark samt det påfølgende strev med rensing. Her kjennes også igjen jordsmonnsaromaer som stammer fra den røde leirjorda som druestokkene vokser i. Smaken er saftig og harmonerer veldig godt med duften. Enkel, rund og bløt stil med behagelig bærfylde og toner av sjokolade, kaffe og krydder som holder seg bemerkelsesverdig langt utover i smakskurven. Ettersmaken som er ganske lang byr på skogsbær og lakris. Utrolig mye vin for pengene.

Olèa er sjarmerende og deilig å drikke alene. Men den fungerer også på matbordet. Men ikke til for rike eller sammensatte retter. Men det passer jo godt for januar er ikke akkurat preget av de store gastronomiske utskeielser. Heller er det pasta, pizza, koteletter, kylling, gryteretter og fisk som torsk og sei som dominerer menyen. Med et glass Olèa ved siden av blir dette riktig så godt.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen
Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få det på tekstmelding på mobiltelefonen din. I samarbeid med Cellus AS tilbyr Apéritif deg det.

Slik gjør du:
1. Skriv: ukensvin (i ett ord)
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Etter sekunder får du Ukens vin på displayet.

Få Ukens vin fast tilsendt
1. Skriv: varsle ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Du får Ukens vin sendt til din mobiltelefon hver uke. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet, sender du kodeordet: Stopp ukensvin til 1986.
Pris for tjenesten er kr 5, - pr mottatte melding.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen