Hvem serverer best frokost?

Hvem serverer best frokost?

Her er finalistene og fylkesvinnerne i årets utgave av Twinings Best Breakfast.
27 Juni 2013 - 20:30

For niende år på rad skal Norges beste frokosthotell kåres i konkurransen Twinings Best Breakfast. Det er Haugen-Gruppen som arrangerer konkurransen. I løpet av de første månedene av 2013 har representanter fra Haugen-Gruppen Storkjøkken startet dagen ved over 400 hoteller.

19 fylkesvinnere er kåret, og i tillegg har fem hoteller fått ”wild card” til semifinalen. Av disse 24 er 12 plukket ut til finalen som går av stabelen  senere i år.

Rica Nidelven Hotel i Trondheim har vunnet sju av de åtte foregående konkurransene, men i år ble hotellet slått av Britannia Hotel i kåringen i Sør-Trøndelag. Rica Nidelven er likevel med i finalen, og kan dermed sikre seg seier nummer åtte i frokostkonkurransen.

Her er finalistene:
- Rica Dyreparken, Kristiansand
- Rica Airport Sola, Stavanger
- Solstrand Fjordhotel, Os
- Rica Sunnfjord, Førde
- Rica Nidelven, Trondheim
- Britannia Hotel, Trondheim
- Rica Hell, Værnes
- Rica Ishavshotellet, Tromsø
- The Thief, Oslo
- Grand Hotel Rica, Oslo
- Thon Hotel Opera, Oslo

Her er de 19 fylkesvinnerne:
- Akershus: Thon Hotel Oslofjord
- Aust-Agder: Clarion Hotel Tyholmen
- Buskerud: Rica Park Hotel Drammen
- Hedmark: Rica Hotel Hamar
- Hordaland: Solstrand Fjordhotel
- Møre og Romsdal: Rica Parken Hotel
- Nord-Trøndelag: Rica Hell Hotel
- Nordland: Thon Hotel Lofoten
- Oppland: Nythun Fjellstue
- Oslo: Thon Hotel Opera
- Rogaland: Rica Airport Sola
- Sogn og Fjordane: Rica Sunnfjord Hotel
- Sør-Trøndelag: Britannia Hotel
- Telemark: Clarion Collection Skien
- Troms: Rica Ishavshotel
- Vest-Agder: Rica Dyreparken
- Vestfold: Farris Bad
- Østfold: Refsnes Gods

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
+

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining

Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
+

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining

Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Worlds50Best: Det nordiske kjøkken må slåss med dette om oppmerksomheten

Vi har sett det komme, men årets Worlds50Best forteller det i klartekst: det nordiske kjøkken er ikke like kult lenger – bare når det er i København. Verdens beste restauranter ligger for det meste i Lima og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her