Drikke
Jamie kommer til Stockholm

Jamie kommer til Stockholm

Allerede til høsten vil du kunne spise på den første Jamie’s Italian i Norden. Den vil ligge i Stockholm.
Aase E. Jacobsen
23 Januar 2014 - 01:00

Det er et samarbeid med Scandic-hotellene som sørger for at suksesskonseptet Jamie's Italian nå også kommer til Norden. Den første nordiske utgaven av Jamie's Italian vil ligge Scandic Anglais, i sentrum av Stockholm.

Prøv noen av Jamies oppskrifter

Jamie's Italian åpnet sin første restaurant i England i 2008, og de 44 restaurantene finnes nå over hele verden i land som Australia, Russland, Singapore og Tyrkia. Konseptet består av italienskinspirerte nabolagsrestauranter med rimelig og forholdsvis enkel italiensk mat, laget av de beste og friskeste råvarene.

Entusiastisk Jamie

— Alt som produseres i Jamie's Italian skal være sunt og bærekraftig, og dette synet på kvalitet og sosialt ansvar er et syn som er sterkt forankret i Scandic, forteller Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic Hotels, og legger til:

— Vår ambisjon er alltid å utvide vårt tilbud og tilby ekstraordinære tjenester til våre gjester. Som en del av denne ambisjonen ønsker vi å fokusere ytterligere på våre restauranter og barer, og å skape mer inspirerende opplevelser. Derfor arbeider vi med de som deler vårt engasjement rundt kvalitet, service og verdier. Vi er spesielt stolte over partnerskapet og fremtidsplanene vi har med Jamie's Italian.

Jamie selv er ikke mindre entusiastisk:

— Vi har jobbet med folkene i Scandic i snart fem år med en lang rekke prosjekter, og jeg er svært opprømt over å nå kunne samarbeide med dem om laseringen av Jamie's Italian i Norden. Det er fantastisk å kunne jobbe med et så kreativt, innovativt og profesjonelt team, og jeg klarer nesten ikke å vente med å se resultatet når vi åpner den første restauranten i Stockholm. Det blir episk, sier Jamie Oliver.

Kommer han til Norge?

Også Norge står på listen over potensielle Jamie-adresser:

— Hvor raskt og i hvilke markeder de neste restaurantene vil bli etablert er for tidlig å si noe om, men det er ingen hemmelighet at vi også i Norge har stor tro på konseptet og partnerskapet med Jamie’s Italian. Det blir imidlertid viktig å hente erfaringer fra den første etableringen i Stockholm før vi konkretiserer de norske planene, sier direktør for Food & Beverage, Morten Malting, i Scandic Norge.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik kan også fiskegrateng lages
Dagens rett

Slik kan også fiskegrateng lages

Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her