Kalorifattig likør til gjestene

Allied Domecq lanserer nå en kalorivennlig likør på det norske marked. Kaloriinnholdet i kremlikøren Tia Lusso, er bare halvparten av hva som finnes i konkurrerende likører. Dermed kan du by gjestene på et alternativ.

Nyheten Allied Domecq Spirits & Wine Norway AS presenterer i disse dager, burde være god for alle som er bekymret for fet og kaloriholdig julemat og -drikke. Tia Lusso er en smaksrik og fullverdig kremlikør, men fettinnholdet er bare halvparten av hva du finner hos konkurrerende merker, heter det i en pressemelding. Den nye likøren er laget av førsteklasses kaffe blandet med det beste Allied Domecq kan oppdrive av Rom, samt fløte.
 
Markedssjef Øyvind Berg hos Allied Domecq mener den må være blant de aller første kalorifattige likører på Vinmonopolet.
 
- Lavt fettinnhold behøver imidlertid ikke gå ut over smaken. Tia Lusso er laget av de beste råvarer, og har en vennlig og behagelig smak, sier han. Berg legger til at målgruppen for den nye kremlikøren er aktive og moderne mennesker med et bevisst forhold til livsstil og kosthold.

Tia Lusso har EPD-nr. 367474, og veil. HORECA-pris (ekskl. mva) er 118,87.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen