Kosevin på tilbud

I mørke augustkvelder passer en fyldig argentiner veldig godt. Denne er i tillegg et funn til prisen.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Alamos Malbec 2013 (40277) er altså ikke bare rimelig, men også svært godt laget.

Deilig parfymert og sødmefylt med masse blåbær og andre mørke skogsbær samt vanilje.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

God friskhet, fin stofflighet og myke tanniner danner et utmerket følge til de fleste retter med rødt kjøtt, og kanskje spesielt grillet sådan. Den egner seg ikke mindre godt som kosevin.

Perfekt til mange
I august koster den dessuten ti kroner mindre enn til vanlig. Så hvis du har planer om en storfest, enten i form av hageparty med innlagt grilling eller større sammenkomster i litt mer formelle former, gjelder det å utnytte situasjonen maksimalt.

Produsent er Catena Zapata som er en av Argentinas ledende, og druen er malbec , landets kanskje sterkeste våpen - i hvert fall hva vin angår.

Høytliggende vinmarker
Druematerialet kommer fra familiens yngre vinmarker i de beste områdene av Mendozas høyereliggende vinmarker i La Consulta, Tupungato, Lunlunta, og Agrelo. Catena Zapatas vinmarker ligger fra 600 og opp til 1500 meters høyde.

Her holdes avlingene i stramme tøyler, både hva beskjæring og vanning angår, noe som er nødvendig under Argentinas frodige vekstforhold, men som slett ikke alltid er praksis. At det påvirker kvaliteten er Alamos et godt bevis på.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Alamos Malbec 2019

Produsent:
Nicolas Catena
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Argentina
Område:
Mendoza
Pris:
139,90 kr
Varenummer:
4027701
80 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen