Kristensen til Aass

Tom Kristensen har flyttet på seg. Han har forlatt Stenberg & Blom og er nå på plass i Aass Bryggeri.
Redaksjonen
14 August 2007 - 18:48

Hans nye tittel er salgssjef horeca.
 
- Ja, det stemmer det. Man må røre litt på seg innimellom, sier Kristensen, som har vært i Stenberg & Blom siden 2000.
 
Andre produkter
Det er vel en litt annerledes type jobb innen samme bransje?
 
- Jo, det blir det. Det er klart det blir en liten forandring i forhold til produkter, men Aass opererer jo også som grossist på vin og brennevin. Så jeg vil jo få bruk for kompetansen min.
 
Hva konkret vil jobben i Aass gå ut på?
 
- Jeg skal lede salgsavdelingen på horeca-siden og skal ha ansvaret for det. Og teknisk avdeling, de som er ute og rigger opp tappeanlegg og har service på disse.
 
Er fra Drammen
Hva var det som fikk deg til å bytte fra Stenberg & Blom til Aass?
 
- Jeg er fra Drammen og bor i Drammen, så å slippe pendlingen - kombinert med at jeg syntes det var spennende med Aass - var årsaken. Det er helt klart mange utfordringer i Aass også. Så det er en kombinasjon der. Jeg syntes stillingen virket veldig spennende.
 
Begynte nylig
Nå har du jobbet der siden 1. august...
 
- Ja, nå vet jeg alt og kan alt etter halvannen uke, ler Kristensen.
 
- Det er klart det er mye informasjon. Det er en stor organisasjon i forhold til hva jeg er vant til å jobbe i, så det har sine utfordringer det også - på godt og vondt. Men foreløpig synes jeg det virker veldig bra, sier han.
 
Har du konkrete mål med den jobben du skal gjøre, eller er det en ren driftsjobb?
 
- Det er jo mye drift, men jeg vil gjerne at folk skal bli litt mer synlige i markedet enn det de kanskje har vært, sier Kristensen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her