Kristensen til Aass

Tom Kristensen har flyttet på seg. Han har forlatt Stenberg & Blom og er nå på plass i Aass Bryggeri.
Redaksjonen
14 August 2007 - 18:48

Hans nye tittel er salgssjef horeca.
 
- Ja, det stemmer det. Man må røre litt på seg innimellom, sier Kristensen, som har vært i Stenberg & Blom siden 2000.
 
Andre produkter
Det er vel en litt annerledes type jobb innen samme bransje?
 
- Jo, det blir det. Det er klart det blir en liten forandring i forhold til produkter, men Aass opererer jo også som grossist på vin og brennevin. Så jeg vil jo få bruk for kompetansen min.
 
Hva konkret vil jobben i Aass gå ut på?
 
- Jeg skal lede salgsavdelingen på horeca-siden og skal ha ansvaret for det. Og teknisk avdeling, de som er ute og rigger opp tappeanlegg og har service på disse.
 
Er fra Drammen
Hva var det som fikk deg til å bytte fra Stenberg & Blom til Aass?
 
- Jeg er fra Drammen og bor i Drammen, så å slippe pendlingen - kombinert med at jeg syntes det var spennende med Aass - var årsaken. Det er helt klart mange utfordringer i Aass også. Så det er en kombinasjon der. Jeg syntes stillingen virket veldig spennende.
 
Begynte nylig
Nå har du jobbet der siden 1. august...
 
- Ja, nå vet jeg alt og kan alt etter halvannen uke, ler Kristensen.
 
- Det er klart det er mye informasjon. Det er en stor organisasjon i forhold til hva jeg er vant til å jobbe i, så det har sine utfordringer det også - på godt og vondt. Men foreløpig synes jeg det virker veldig bra, sier han.
 
Har du konkrete mål med den jobben du skal gjøre, eller er det en ren driftsjobb?
 
- Det er jo mye drift, men jeg vil gjerne at folk skal bli litt mer synlige i markedet enn det de kanskje har vært, sier Kristensen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her