Oppskriftskonkurranse

VM-oppskrift

Lag den beste oppskriften inspirert av din VM-favoritt og vinn gavekort
Foto: (AleksandarGeorgiev)

Lag den beste oppskriften inspirert av din VM-favoritt og vinn gavekort

Det nærmer seg en avslutning på det månedlange verdensmesterskapet i fotball, og mange har nok mistet sin opprinnelige favoritt. Men det er nok av matinspirasjon å hente blant de gjenværende lagene. Vi kårer en vinner hver dag.
Aase E. Jacobsen
01 Juli 2018 - 11:46

Ikke alle sitter klistret foran skjermen for å følge de mange VM-kampene, i hvert fall ikke hele tiden. Noen lager mat også, og kanskje VM som samler lag fra hele verden, gir inspirasjon til litt ekstra lekenhet på kjøkkenet?

Det er ikke godt nok med frossenpizza og potetgull. I hvert fall ikke i en måned til ende.

  Foto: skynesher

Slik blir din VM-oppskrift med i konkurransen:

Send inn din oppskrift til aperitif@aperitif.no og merk med VM-oppskrift

Oppskriften må ha mengdeangivelse for de ulike ingrediensene og en beskrivelse av framgangsmåte.

Det kan være både salte og søte retter, eller drinker.

Har du et bilde (min 1500 px bredde), er det ekstra bra. Men det er ingen betingelse.

Oppskrifter på VM-kaker er like vekomne som middagsretter. Foto: clubfoto

Vi publiserer en oppskrift hver dag. De publiserte oppskriftene premieres med et gavekort til en verdi av 300 kroner. Gavekortene kan brukes på et av Apéritifs 150 årlige arrangementer. Etter VM kårer vi den aller beste oppskriften som får delta gratis på et av våre kokkekurs. 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her