Oppskriftskonkurranse

VM-oppskrift

Lag den beste oppskriften inspirert av din VM-favoritt og vinn gavekort
Foto: (AleksandarGeorgiev)

Lag den beste oppskriften inspirert av din VM-favoritt og vinn gavekort

Det nærmer seg en avslutning på det månedlange verdensmesterskapet i fotball, og mange har nok mistet sin opprinnelige favoritt. Men det er nok av matinspirasjon å hente blant de gjenværende lagene. Vi kårer en vinner hver dag.
Aase E. Jacobsen
01 Juli 2018 - 11:46

Ikke alle sitter klistret foran skjermen for å følge de mange VM-kampene, i hvert fall ikke hele tiden. Noen lager mat også, og kanskje VM som samler lag fra hele verden, gir inspirasjon til litt ekstra lekenhet på kjøkkenet?

Det er ikke godt nok med frossenpizza og potetgull. I hvert fall ikke i en måned til ende.

  Foto: skynesher

Slik blir din VM-oppskrift med i konkurransen:

Send inn din oppskrift til aperitif@aperitif.no og merk med VM-oppskrift

Oppskriften må ha mengdeangivelse for de ulike ingrediensene og en beskrivelse av framgangsmåte.

Det kan være både salte og søte retter, eller drinker.

Har du et bilde (min 1500 px bredde), er det ekstra bra. Men det er ingen betingelse.

Oppskrifter på VM-kaker er like vekomne som middagsretter. Foto: clubfoto

Vi publiserer en oppskrift hver dag. De publiserte oppskriftene premieres med et gavekort til en verdi av 300 kroner. Gavekortene kan brukes på et av Apéritifs 150 årlige arrangementer. Etter VM kårer vi den aller beste oppskriften som får delta gratis på et av våre kokkekurs. 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her