Mat og vinkurs

Kommende kurs

Matkurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen 17. april

Etter dette kurset kommer du ikke til å kaste mat

I Norge kaster hver av oss 42 kilo mat som helt utmerket kan spises. Matvarer som har mye smak i behold, men kanskje ikke ser så fristende ut lenger. Bli med når vi lærer bort våre beste tips for å kutte matsvinnet. Du blir overrasket over hvor lett det egentlig er. Les hele saken

Matkurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen

Slik lærer du å tilberede påskelammet på en perfekt måte

Lammekjøtt er det norske landbruks stolthet. Kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg å tilberede lammekjøttet slik det fortjener. Ikke bare selve steken, men også alt det andre deilige du kan bruke kjøttet til. Les hele saken

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lag en litt annerledes vri på Valentinsdagen: Smak Frankrikes fantastiske viner med Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Vinkurs i Oslo - økologisk vin

Lurer du på hva forskjellen mellom økologisk, biodynamisk og naturlig vin er? Da skal du gå på dette vinkurset

Er du en av de som blir litt begrepsforvirret av de nye vintrendene? Eller vil du bare lære mer om økologisk vin? Mai Tjemsland lærer deg alt du trenger å vite, og litt til, denne kvelden. Les hele saken

30. oktober i Oslo - Smak viner fra herlige Piemonte

Herfra kommer nordmenns favorittviner: Du får smake hele rekken med Piemontes spennende viner

Bersano lager nemlig alt fra elegant tørr musserende, barberaer og baroloer på toppnivå, og selvsagt manges søte favoritt moscato. Den 30. oktober får du smake i alt 10 forskjellige viner som viser bredden i dette området. Les hele saken

Til toppen