Mat og vinkurs

Kommende kurs

Kokkekurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen

Slik lærer du å tilberede påskelammet på en perfekt måte

Lammekjøtt er det norske landbruks stolthet. Kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg å tilberede lammekjøttet slik det fortjener. Ikke bare selve steken, men også alt det andre deilige du kan bruke kjøttet til. Les hele saken

Vinkurs i Oslo - økologisk vin

Lurer du på hva forskjellen mellom økologisk, biodynamisk og naturlig vin er? Da skal du gå på dette vinkurset

Er du en av de som blir litt begrepsforvirret av de nye vintrendene? Eller vil du bare lære mer om økologisk vin? Mai Tjemsland lærer deg alt du trenger å vite, og litt til, denne kvelden. Les hele saken

Vinkurs i Oslo 18. januar - Bordeaux

Smak fantastiske viner fra hele Bordeaux

Bordeaux er en jungel av forskjellige klassifikasjoner, vinmarker og slott. Denne kvelden vil du sammen med en av Bordeaux fremste vinhandlere, smake viner fra forskjellige slott og distrikter samtidig som du lærer mer om et av verdens beste vinområder. Les hele saken

Smak herlige pinot noir fra noen av verdens beste vinmarker

Sett av en lørdag ettermiddag for å smake topp-viner fra Burgund

Denne ettermiddagen får du mulighet til å smake lekre rødviner fra et av verdens beste vinområder, blant annet serveres det en premier cru fra 1998. Les hele saken

Vin til julemat

Lær å finne riktig vin til julemat

Hvilken vin bør du servere til ribba? Blir pinnekjøttet bedre med vin til? Kan du drikke vin eller kanskje champagne til rakefisken? Toralf Bølgen gir deg tipsene om hvilke viner som virkelig kan løfte opplevelsen av den tradisjonsrike og flotte julematen til nye høyder. Les hele saken

Til toppen