Langli til Radisson

Olav Langli blir hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.
Redaksjonen
19 Mars 2009 - 11:00

Langli begynte i jobben 16. mars og hans første oppgave blir å ansette rundt 70 medarbeidere slik at hotellet er fullt bemannet til åpningen 1. september 2009. 
 
Hotellet ligger vegg i vegg med Værnes lufthavn og blir det første hotellet Radisson SAS-hotellet i Norge som får navnet Radisson Blu. I løpet av 2009 er planen at alle Radisson SAS hotellene i Norge skal få nye logoer på fasaden.
 
Viktig med holdning
- Den første og viktigste oppgaven blir å finne medarbeidere som har en holdning som sikrer at gjestene fra inn- og utland får en god opplevelse på internasjonalt nivå. Vår holdning og vårt servicenivå er en sterk del av hverdagen i Rezidor og Radisson Blu, sier Langli i en pressemelding.
 
Olav Langli kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør ved Radisson SAS Scandinavia Hotel i Oslo.
 
Fartstid
Før dette har han lang fartstid i The Rezidor Hotel Group. Det startet under studietiden hvor han var tilknyttet SAS Hotel Alta. Etter studiene startet Langli ved Radisson SAS Airport Hotel, Gardermoen.
 
Langli har også erfaring fra de historiske hotellene Fretheim Hotell i Flåm og Fleicher Hotell i Voss, samt fra Rica i Kirkenes.
 
- Rezidors sterke fokus på utvikling av medarbeiderne er helt unik i hotellbransjen og det er inspirerende. Spesielt er jeg begeistret for visjonen "Yes I Can!" som oppmuntrer alle medarbeiderne til initiativ og ta ansvar for å få fornøyde gjester hver eneste dag, sier Langli.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noen nye spennende retter med rakefisk
Guide
Oppskrifter med rakefisk

Lag noen nye spennende retter med rakefisk

Av og til blir tradisjonsrike matretter enda bedre når du serverer dem på nye måter. Prøv noen nye oppskrifter med rakefisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne søndagen kommer alle til å holde seg hjemme
Dagens rett
Elgstek med viltsaus

Denne søndagen kommer alle til å holde seg hjemme

Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en rimelig og riktig velsmakende festrett med fisk
Dagens rett

Slik lager du en rimelig og riktig velsmakende festrett med fisk

Den innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Bloody Maria er skremmende god - perfekt til halloween
Ukens drink

Bloody Maria er skremmende god - perfekt til halloween

Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på versjonen med tequila i stedet for vodka.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noen nye spennende retter med rakefisk
Guide
Oppskrifter med rakefisk

Lag noen nye spennende retter med rakefisk

Av og til blir tradisjonsrike matretter enda bedre når du serverer dem på nye måter. Prøv noen nye oppskrifter med rakefisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne søndagen kommer alle til å holde seg hjemme
Dagens rett
Elgstek med viltsaus

Denne søndagen kommer alle til å holde seg hjemme

Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den beste fredagsbiffen lages av elg
Dagens rett
Elgbiff med bacon og appelsinsaus

Den beste fredagsbiffen lages av elg

Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en rimelig og riktig velsmakende festrett med fisk
Dagens rett

Slik lager du en rimelig og riktig velsmakende festrett med fisk

Den innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her