Le Palais des Thés åpner i Oslo

Etter mye fokus på kaffe over flere år, kommer det nå gode tilbud til alle te-interesserte.

Norges første spesialforretning dedikert til te er snart en realitet. Den 11. mai åpner Le Palais des Thés i Oslo, nærmere bestemt i Vibesgate 10. Te er verdens nest største drikk etter vann, og det drikkes verden over 15 000 kopper te hvert sekund! Her vil du finne 110 m2 med 250 forskjellige høykvalitets tesorter i alle kategorier - sorte, semi-fermenterte, grønne og en rekke spennende nye te-blandinger. Du kan finne te-sorter til nær sagt enhver anledning. Butikken kommer også til å kunne tilby det mest forseggjorte teutstyret du kan tenke deg, fra verdens fire hjørner.

Le Palais des Thés kjøper inn sine teer direkte fra noen av verdens aller beste produsenter i 20 forskjellige land, og deres innkjøpere kontrollerer konstant såvel kvalitet og produksjonsmetoder som arbeiderenes forhold og miljøhensyn. De er opptatt av at deres varer skal være et resultat av rettferdig handel, miljøbevissthet og respekt for menneskeverd uansett kjønn, rase og alder.

Hos Le Palais des Thés vil du kunne smake dagens te og på kveldstid vil det bli arrangert kurs på te og tekultur. Det hele begynte i 1980-årene i Paris der en gruppe med entusiaster ønsket å kjøpe de beste teene direkte fra te-hagene for å kunne sikre seg høy kvalitet og et rikt mangfold - og de etablerte så den første butikken. Oslo-butikken er den 14. i rekken og den fjerde utenfor Frankrike.

Les mer om Le Palais des Thès på deres hjemmesider: http://www.palaisdesthes.com/eng/index.cgi

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen