Avtalen gir selskapet mulighet til å presentere Linie Aquavit som matbrennevin for den europeiske kokkeeliten, skriver Arcus i en pressemelding.
Eyvind Hellstrøm er President for Bocuse d'Or Europe og er meget godt fornøyd med å få Arcus som samarbeidspartner.
Støttespiller
- Arcus og Linie Aquavit har de siste årene vist seg som en viktig støttespiller til det kulinariske miljøet i Norden. Spesielt gjennom den nordiske kokkekonkurransen Linie Award, og ved å vise hvordan fatmodnet akevitt og mat kan harmonere. Derfor er jeg glad for at Norges nasjonalbrennevin er med på laget når Europas beste kokker samles til dyst i Stavanger, og ser frem til at de også kan få presentert den unike norske akevitten, sier Hellstrøm.
Rundet 20
Bocuse d'Or i Lyon har nettopp rundet 20 år.
Når Bocuse d'Or Europe for første gang skal arrangeres i Norge, blir det en matfest med kokkekunst, lokale råvarer og matglede.
Hele 20 nasjoner stiller og det er obligatorisk å delta i europamesterskapet for å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i Lyon i 2009.
Viktig arena
- Bocuse d'Or Europe 2008 er definitivt den viktigste arenaen for Arcus å være på i år. Vi får en unik mulighet til å presentere Linie Aquavit som et utmerket matbrennevin for et bredt publikum, inkludert Europas kokkeelite, sier informasjonssjef Hege Ramseng i Arcus.