Den 11. november inviterer vi til kurs 3 av 3 i serien «lær mer om vin». Kvelden gir deg en grunnleggende innføring om rødvin – med fokus på druer, jordsmonn, klima, vinifikasjon og lagring.
Du får smake åtte rødviner som varierer i stil – fra elegante og lette til mørke og kraftige. Vi ser på forskjellen mellom varme og kjølige vinområder, og du lærer hvordan ulike produksjonsmetoder påvirker farge, tannin og smak. Kvelden blir ledet av vår vinekspert, Marte Øyen Nordahl. Marte er utdannet sommelier og har lang erfaring fra vin- og restaurantbransjen. Marte er også utdannet pedagog og brenner for å formidle sin kunnskap – derfor er hun den perfekte guiden for deg som vil lære mer.

Vinsmakingen holdes på den tradisjonsrike restauranten, Louise, på Aker Brygge. På Louise skreddersyr de løsninger for private middager og arrangementer. Book en middag før eller etter vinsmakingen og få 20% rabatt på maten. Skriv «Aperitiff20» i kommentarfeltet i bookingen for å få deres rabatt.
Dette er del 3 av en tredelt kursserie. Du kan velge å delta på ett enkelt kurs, eller melde deg på hele serien. Ved å delta på alle kursene, får du et gavekort på 300 kroner som kan brukes på senere kurs, ikke kursserien. Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.