Månedens leverandør september 2001

Månedens importør i september er Maxxium Norge AS. Tidligere på bransjemunne velkjent som Jami (kort og greit), inngår selskapet nå, siden to år, som en del av den verdensomspennende Maxxium-gruppen.
Redaksjonen
18 September 2001 - 02:00

Fra JAMI til MAXXIUM - mer enn et navneskifte

-Våre dyktige ansatte er et av våre sterkeste konkurransefortrinn, mener administrerende direktør Johnny Gadderud og styreformann Christen Undrum.

Jami Marketing & Trading A/S, grunnlagt i 1976, ble solgt til det franske selskapet Remy-Cointreau i 1989. Våren 1999 ble 1/3 av selskapet solgt til skotske Highland Distillers og 1/3 til amerikanske Jim Beam Brands. I dag er vi en del av Maxxium, verdens nest største aktør på vin- og brennevinsmarkedet. Vår portefølje er en kombinasjon av et omfattende utvalg kvalitetsviner og kjente, populære brennevinsmerker. Maxxiums strategi i Norge er å være markedets mest attraktive partner innenfor vin- og brennevins-segmentene. Vi skal oppnå dette ved å representere produsenter og produkter som våre kunder vil ha glede og fordel av å ha i sitt sortiment - og ved å yte en service og ha en oppfølgingsgrad som overgår våre konkurrenter. Våre medarbeideres kunnskapsnivå skal til enhver tid være et av Maxxium Norges viktigste varemerker. Det er den merverdi vi gir våre kunder som skal gjøre oss til en foretrukken samarbeidspartner.

Maxxium er verdens nest størst aktør på vin- og brennevinsmarkedet. Som Maxxium Norge har vi derfor et usedvanlig gunstig utgangspunkt: Vi har sterke krefter i ryggen. En fantastisk produktportefølje som kontinuerlig videreutvikles. Og en entusiastisk, kunnskapsrik stab som til enhver tid er opptatt av kundens beste. Ikke rart vi gleder oss til tiden som kommer!

Medarbeidere i Maxxium Norge september 2001

Vårt team består for tiden av av følgende åtte erfarne og dyktige medarbeidere:

Salgssjef og kundeansvarlig for Sør- og Nord-Trøndelag, Oslo og Akershus.
Direkte tlf. 22 02 64 07
Mobil tlf. 951 68 886

Produktsjef for brennevin og har ansvaret for vår brennevinsportefølje. Han er dessuten salgsansvarlig for områdene Vestfold, Hedmark, Oppland, Nordland, Troms, Oslo og Akershus.
Direkte tlf. 22 02 64 04
Mobil tlf. 908 91 314

Produktsjef for vin og har ansvaret for vår vinportefølje og kommunikasjonen med våre produsenter.
Direkte tlf. 22 02 64 01
Mobil tlf. 908 34 984

Jobber med salg, og har ansvaret for områdene: Oslo, Buskerud, Telemark, Aust- og Vest Agder.
Direkte tlf. 22 02 64 02
Mobil tlf. 906 22 884

Markedsassistent og samarbeider tett med vårt reklamebyrå. I tillegg til å være «support» for selgerne, og stemmen du møter hvis du ringer oss i Maxxium.
Direkte tlf. 22 02 64 00
Mobil tlf. 905 31 176

Økonomi- og logistikkansvarlig.
Direkte tlf. 22 02 64 08
Mobil tlf. 908 76 753

Jobber med salg og vil ha ansvar for primært vin-fokuserte kunder. Hun dekker områdene Østfold, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Rogaland, Hordaland, Finnmark samt deler av Oslo og Akerhus.
Direkte tlf. 22 02 64 05
Mobil tlf. 900 63 267

Controller.
Direkte tlf. 22 02 68 50
Mobil tlf. 926 15 961

Linker til noen av Maxxiums produsenter:
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri
Ukens kake

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri

Det er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri
Ukens kake

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri

Det er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om vin: Introduksjonskurs
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om vin: Introduksjonskurs

Bli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 6 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her