Mange forbedringer for deg

Nye åpnings- og lukkedager, nye 1 500 m2 for å imøtekomme økende etterspørsel blant utstillere, nye områder viet firmaer spesialisert innen e-handel, og vinsmaking for journalister og vinkelnere, ny service over internett. Det er hva arrangøren lover både
Redaksjonen
10 Januar 2001 - 02:00

Messen vil åpne dørene søndag 17. juni kl 0900 denne gangen. Det er for å unngå de store trafikkproblemene man har hatt tidligere på grunn av den vanlige rushtrafikken om mandagene. Det vil nå bli en bedre flyt i trafikken ut mot utstillingsparken. Messen vil lukke dørene torsdag 21. juni kl 1700, noe som gjør det mulig for alle deltakere å reise til sine respektive hjemsteder i god tid før week-end-rushet starter på fredag ettermiddag.
 
Det blir ingen endringer i antall dager messen er åpen, Vinexpo vil som vanlig holde åpent i hele 5 dager.
 
Økende etterspørsel fra utstillere
I dag er målet nådd når det gjelder antall utstillere på messen; 600 direkte utstillere har bekreftet sin deltakelse, og totalt sett vil Vinexpo ta imot mer enn 2 400 direkte og indirekte utstillere.
 
For å imøtekomme utstilleres økende behov, vil Vinexpo tilby enda 1500 m2 i standplass, dette gjør det totale utstillingsarealet for vin- og brennevinsutstillere til 40 000 m2. Dette har blitt mulig å gjennomføre ved at man har fått tilgang til hall 3, et midlertidig bygg som ble satt opp i 1999, og som viste at komforten der var like god som i de eksisterende bygningene. Ved utstillingsparken i Bordeaux vil Vinexpo dekke et areal på totalt 90 000 m2.
 
Nye områder, nye arrangementer
En av årets nyheter på Vinexpo vil være området som er viet de firmaene som er spesialiserte innen e-handel. Området vil kunne gi hele bransjen en mulighet til å få økt forståelse av e-handel og å selv få vurdere de mulighetene internett gir for bransjen.
 
Også nytt på Vinexpo 2001 er et eget vinsmakingssenter hvor det vil bli ulike arrangementer spesielt rettet mot journalister og vinkelnere.
 
Spennende studier
Med dette for øyet, vil det bli publisert en rekke studier som lanseres noen måneder før messeåpning. Den første studien "The world economic situation in Wine and Spirits and a prospective analysis" vil bli publisert allerede i januar 2001.
 
Praktisk websider
I disse dager legger Vinexpo 2001 fram oppdaterte websider på internett. Internettbrukere vil kunne finne all informasjon som er nødvendig både når det gjelder utstillere, besøkende, presse, utstillingshallene, registrering, hoteller og hvordan komme til Bordeaux. Ny service er etablert for å hjelpe alle som skal til Vinexpo slik at messebesøket kan bli optimalt.
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her