Mange forbedringer for deg

Nye åpnings- og lukkedager, nye 1 500 m2 for å imøtekomme økende etterspørsel blant utstillere, nye områder viet firmaer spesialisert innen e-handel, og vinsmaking for journalister og vinkelnere, ny service over internett. Det er hva arrangøren lover både
Redaksjonen
10 Januar 2001 - 02:00

Messen vil åpne dørene søndag 17. juni kl 0900 denne gangen. Det er for å unngå de store trafikkproblemene man har hatt tidligere på grunn av den vanlige rushtrafikken om mandagene. Det vil nå bli en bedre flyt i trafikken ut mot utstillingsparken. Messen vil lukke dørene torsdag 21. juni kl 1700, noe som gjør det mulig for alle deltakere å reise til sine respektive hjemsteder i god tid før week-end-rushet starter på fredag ettermiddag.
 
Det blir ingen endringer i antall dager messen er åpen, Vinexpo vil som vanlig holde åpent i hele 5 dager.
 
Økende etterspørsel fra utstillere
I dag er målet nådd når det gjelder antall utstillere på messen; 600 direkte utstillere har bekreftet sin deltakelse, og totalt sett vil Vinexpo ta imot mer enn 2 400 direkte og indirekte utstillere.
 
For å imøtekomme utstilleres økende behov, vil Vinexpo tilby enda 1500 m2 i standplass, dette gjør det totale utstillingsarealet for vin- og brennevinsutstillere til 40 000 m2. Dette har blitt mulig å gjennomføre ved at man har fått tilgang til hall 3, et midlertidig bygg som ble satt opp i 1999, og som viste at komforten der var like god som i de eksisterende bygningene. Ved utstillingsparken i Bordeaux vil Vinexpo dekke et areal på totalt 90 000 m2.
 
Nye områder, nye arrangementer
En av årets nyheter på Vinexpo vil være området som er viet de firmaene som er spesialiserte innen e-handel. Området vil kunne gi hele bransjen en mulighet til å få økt forståelse av e-handel og å selv få vurdere de mulighetene internett gir for bransjen.
 
Også nytt på Vinexpo 2001 er et eget vinsmakingssenter hvor det vil bli ulike arrangementer spesielt rettet mot journalister og vinkelnere.
 
Spennende studier
Med dette for øyet, vil det bli publisert en rekke studier som lanseres noen måneder før messeåpning. Den første studien "The world economic situation in Wine and Spirits and a prospective analysis" vil bli publisert allerede i januar 2001.
 
Praktisk websider
I disse dager legger Vinexpo 2001 fram oppdaterte websider på internett. Internettbrukere vil kunne finne all informasjon som er nødvendig både når det gjelder utstillere, besøkende, presse, utstillingshallene, registrering, hoteller og hvordan komme til Bordeaux. Ny service er etablert for å hjelpe alle som skal til Vinexpo slik at messebesøket kan bli optimalt.
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt
+
Tester

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt

Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her