Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Marinert kalkunfilet med grillede grønnsaker og soyasaus
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Finhakk, hvitløk, grønn chili og sjalottløk. Fres dette i stekepannen med 1 ts sukker og sett det litt til side, dette brukes som en liten dip.
Skjær gulrøtter og vårløk i tynne staver og legg dem i folie på grillen sammen med 4 ss smør og et glass hvitvin.
Pensle de marinerte kalkunfiletene med honning, soyasaus og sesamolje. Legg dem på grillen og stek dem i ca. 3 minutter på hver side.
Kalkunfiletene legges på tallerkenen sammen med grønnsakene og den lille dipen som også kan brukes som saus.
Sendt inn av Prior
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
