Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste
Vi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Vi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.
Les hele sakenSteinbit er helt super på grillen. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenHvalkjøtt utkonkurrerer alt av rødt kjøtt i sesongen, og så slipper du å tenke på de 500 grammene som er ukekvota.
Les hele sakenSpesielt raskt blir det om du får de i fiskedisken til å filetere for deg.
Les hele sakenSpennende krydder som i det indiske kjøkken matcher det gode norske lammekjøttet veldig godt.
Les hele sakenFyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av denne herlige spesialiteten fra Balkan.
Les hele sakenMakrell er ensbetydende med sommer for mange og her har du en ny spennende, og ikke minst lettlaget måte å servere den på.
Les hele sakenFlintstek er «folkevogna» blant grillretter. Men i denne oppskriften får den følge av spennende tomatpakker.
Les hele sakenØl bidrar til en fin-fin marinade for koteletter. Det kan bli din nye favoritt.
Les hele sakenSaltimbocca, parmesan, spinat og nypoteter. Nam. Her er oppskriften som er enkel som bare det.
Les hele sakenFisk og sjømat på grillen blir ekstra godt når du marinerer dem først. Lettvint som bare det.
Les hele sakenHar du ennå ikke funnet frem grillen fra boden, er tiden inne. Den trenger sikkert også en vårpuss. Her finner du sjekklisten.
Les hele sakenEn biff tar kort tid på grillen, så da spiller det ingen rolle om været ikke er det beste. Og skinner sola, smaker denne utgaven enda bedre.
Les hele sakenGjør som mesterkokkene og server et måltid kun bestående av blomkål. Du vil bli overrasket over hvor vellsmakende denne grønnsaken kan være.
Les hele sakenKombinasjonen av sødmefylt frukt, skarpe toner av chili og mørt svinekjøtt er hemmeligheten i denne oppskriften.
Les hele sakenDet mørest tenkelige kjøttet med mer smak av villmark enn av hav, ja, det er årets hvalkjøtt.
Les hele sakenFor når du marinerer dem i to ulike marinader får de vidt forskjellig smak.
Les hele sakenDet er ingen grunn til å kjøpe ferdige marinader, for de beste lager du selv på et blunk. Her er oppskriftene.
Les hele sakenI dag er det en frisk og fruktig vri på den klassiske laksen vi legger på grillen. Oppskriften fungerer like fint med annen type fisk.
Les hele sakenSpareribs kan du enten lage helt fra bunnen av eller velge den forkokte fra butikken. Denne oppskriften gjelder for begge versjoner.
Les hele sakenDet gjør den ekstra saftig og med sprøtt skinn. Denne oppskriften er kvalitetssikret av selveste grillkongen Craig Whitson.
Les hele sakenHavets vilt er i sesong og perfekt timet til en annen høysesong, nemlig grillingen. I denne oppskriften grilles også tilbehøret.
Les hele sakenDropp alt som heter marinader og grillsauser og invester i ekstra god entrecôte til kveldens eller morgendagens grilling. Det enkleste er faktisk det beste.
Les hele sakenLukten av en saftig biff på grillen får tennene til å løpe i vann, og servert med en frisk sommersalat er dette en perfekt søndagsmiddag.
Les hele sakenKjekjøtt er en fantastisk råvare vi burde spise mye mer av - ikke minst nå når grillsesongen starter for fullt. Med denne oppskriften får du alt det du liker aller best på en og samme tallerken.
Les hele sakenDet skal ikke store tidsinvesteringen til for å gi grillbeina en fornyet grillsmak. Ikke behøver du bruke mye energi eller penger på drikkefølget heller. Og denne gangen kommer vinen i flaske, ikke boks. Her er en kombo du vil like.
Les hele sakenLammestek som får godgjøre seg lenge i ovnen og få smak av ingredienser som rosmarin og hvitløk, får her et litt annet sausefølge enn vanlig.
Les hele sakenE.C Dahls Pub og Kjøkkens egne grillmester Andreas Strømsland lærer deg det du trenger å vite. På slutten av kurset får du nyte en deilig treretters middag som du selv har vært med å tilberede.
Les hele sakenKokeboka Sunt på Grillen er en av fem finalister i Beste norske kokebok 2019. Den er grunn nok i seg selv til å forlenge grillsesongen.
Les hele sakenSteambuns - dampboller - er fortsatt veldig populært. Prøv denne oppskriften og du blir hekta du også.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken