Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Matkurs og vinkurs

Vinkurs 26. mars Gamle Logen Oslo

En unik mulighet til å få smake 15 deilige Argentinske viner
Foto: (García & Betancourt)

En unik mulighet til å få smake 15 deilige Argentinske viner

Få med deg dette spennende dypdykket i Argentinas viner og storslåtte vinlandskap. Smaksgaranti medfølger. I tillegg blir det deilig Argentinsk snack, og en mulighet til å vinne et opphold for to i dette vakre landet.
13 Januar 2019 - 13:00

Lær mer om det spennende vinlandet Argentina og smak deg gjennom landets brede vintilbud. Denne kvelden skal vi nemlig smake oss gjennom Argentina ved hjelp av 16 viner, både viner som finnes i Norge og viner som ennå ikke er i salg. Vi starter i nord som er hjemmet til verdens høyeste vingårder, nedover Andesfjellene, gjennom San Juan, Mendoza og avslutter i Patagonia. 

Phil Crozier 

Med en over 400 år gammel vinhistorie har Argentina en spennende tradisjon med en blanding fra den gamle og nye vinverdenen. For å vise den argentinske vinindustrien vil det fokuseres på noen av de nye trendene som raskt vokser fram av unge vinmakere som er nyskapende og uredde. 

Her kan du lese mer om Argentina

Phil Crozier skal holde kveldens foredrag. Phil er født og oppvokst i England og har bakgrunn fra den engelske prestisjefylte restaurantkjeden Gaucho. Han er ambassadør for Wines of Argentina, og har stor kunnskap om Argentinas terroir og mikroklima.

Det blir også mulighet til å smake på deilig mat fra det spennende Argentinske kjøkkenet denne kvelden. 

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Wines of Argentina, Den Argentinske Ambassade og Apéritif. 17 April er det Malbec World Day og i forbindelse med denne dagen er det feiring og arrangementer over hele verden på forskjellige datoen. Denne smakingen er Den Argentinske Ambassades feiring i Norge. 


Du kan også vinne et opphold for to i vakre Argentina på denne smakingen. Oppholdet består av:
- Transport fra Mendozas flyplass til til hotellet
- Opphold for to på et 4-stjernes hotel inkludert frokost

- Vintur til tre vingårder i Maipu med engelsk guide 

 Pass på å få med deg denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse! Er du 30 og yngre får du i tillegg 50% rabatt på denne fantastiske smakingen ved bruk av koden: UNG50

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En akevittpunsj er nesten selvskreven på nasjonaldagen
Ukens drink
Akevitt-punsj

En akevittpunsj er nesten selvskreven på nasjonaldagen

Med bare litt hjelp fra importert kanel og sitron blir det så helnorsk som det kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Dette er de 15 beste boblene til under 200-lappen som du kan plukke med deg fra nærmeste pol
+
Test
15 bobleviner i basis mellom 114 og 190 kroner

Dette er de 15 beste boblene til under 200-lappen som du kan plukke med deg fra nærmeste pol

Det er fullt mulig å få tak i lekre bobler selv i budsjettklassen og selv om det er få dager igjen til den store dagen. Her er våre forslag mellom

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets 17. maikake er både syrlig og kremete fyldig
Ukens kake
Jordbærkake med vaniljekrem og pasjonscurd

Årets 17. maikake er både syrlig og kremete fyldig

Jordbær, pasjon og vanilje. En slik kake går i en egen mage. Lettlaget er den dessuten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Disse festkakene kan alle klare til 17. mai
17. mai
Oppskrifter på festkaker

Disse festkakene kan alle klare til 17. mai

Hvem har sagt at de festkaker må være kompliserte? Her er en rekke enkle oppskrifter fra Kvæfjordkake og Pavlova til kransekake og kringle, som kommer til å gjøre den store festen enda større.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her