Matkurs og vinkurs

Vinkurs 26. mars Gamle Logen Oslo

En unik mulighet til å få smake 15 deilige Argentinske viner
Foto: (García & Betancourt)

En unik mulighet til å få smake 15 deilige Argentinske viner

Få med deg dette spennende dypdykket i Argentinas viner og storslåtte vinlandskap. Smaksgaranti medfølger. I tillegg blir det deilig Argentinsk snack, og en mulighet til å vinne et opphold for to i dette vakre landet.
13 Januar 2019 - 13:00

Lær mer om det spennende vinlandet Argentina og smak deg gjennom landets brede vintilbud. Denne kvelden skal vi nemlig smake oss gjennom Argentina ved hjelp av 16 viner, både viner som finnes i Norge og viner som ennå ikke er i salg. Vi starter i nord som er hjemmet til verdens høyeste vingårder, nedover Andesfjellene, gjennom San Juan, Mendoza og avslutter i Patagonia. 

Phil Crozier 

Med en over 400 år gammel vinhistorie har Argentina en spennende tradisjon med en blanding fra den gamle og nye vinverdenen. For å vise den argentinske vinindustrien vil det fokuseres på noen av de nye trendene som raskt vokser fram av unge vinmakere som er nyskapende og uredde. 

Her kan du lese mer om Argentina

Phil Crozier skal holde kveldens foredrag. Phil er født og oppvokst i England og har bakgrunn fra den engelske prestisjefylte restaurantkjeden Gaucho. Han er ambassadør for Wines of Argentina, og har stor kunnskap om Argentinas terroir og mikroklima.

Det blir også mulighet til å smake på deilig mat fra det spennende Argentinske kjøkkenet denne kvelden. 

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Wines of Argentina, Den Argentinske Ambassade og Apéritif. 17 April er det Malbec World Day og i forbindelse med denne dagen er det feiring og arrangementer over hele verden på forskjellige datoen. Denne smakingen er Den Argentinske Ambassades feiring i Norge. 


Du kan også vinne et opphold for to i vakre Argentina på denne smakingen. Oppholdet består av:
- Transport fra Mendozas flyplass til til hotellet
- Opphold for to på et 4-stjernes hotel inkludert frokost

- Vintur til tre vingårder i Maipu med engelsk guide 

 Pass på å få med deg denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse! Er du 30 og yngre får du i tillegg 50% rabatt på denne fantastiske smakingen ved bruk av koden: UNG50

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her