Matpris til Beitostølen

Radisson SAS Hotel & Resort på Beitostølen er tildelt prisen Årets Matgledehotell.

Kort tid etter at hotellet ble kåret som beste skihotell for tredje år på rad, er det nåmaten som får skryt.
 
Det er TINE som står bak utdelingen.
 
Nye produkter  
- Vinneren har bygd om hele frokostbuffeen for å tydeliggjøre sin frokostprofil. De har også gjort en satsning på nye produkter i sin frokostmanual. De vet at det siste gjestene husker av oppholdet er frokosten. Matgleden og det personlige preget er absolutt til stede med blant annet hjemmelaget syltet laks til frokost, skriver juryen i sin begrunnelse.
I tillegg er hotellet veldig flinke til å merke alle produkter på frokostbuffeen, noe som er svært viktig for gjestene, sier juryen.
 
Egen toast
Gjestene kan også lage sin egen toast eller matpakke, samtidig som de kan avslutte sin frokost med en god hjemmelaget vaffel.
 
SAS-hotellet på Beitostølen vant konkurransen foran Rica Forum Hotel i Stavanger, Thon Hotel Opera i Oslo, Clarion Hotel Bryggen i Tromsø, Radisson SAS Royal Hotel Bryggen i Bergen og Rica Nidelven Hotel, Trondheim

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Champagnedruen meunier: Fra underdog til stjernestatus

Meunier ble tidligere satt i skyggen av de mer anerkjente champagnedruene chardonnay og pinot noir. Det siste tiåret har imidlertid meunier fått en renessanse og blomstrer nå for fullt, blant annet takket være en iherdig innsats fra dyktige meunierfrelste vinmakere. I dag finnes en rekke utsøkte champagner som er laget av meunier alene. Les hele saken

Til toppen