Matstedet Martha Mettlig ansetter nye medarbeidere

For å ytterligere forbedre matopplevelsene hos matstedet Martha Mettlig har de nå ansatt tre nye medarbeidere.
Redaksjonen
06 Oktober 2005 - 12:40

Kjøkkensjef
Arjan de Jong er ansatt som ny kjøkkensjef hos MARTHA METTLIG fra 1. september.
De Jong har fagbrev fra Horizon College, Heerhugowaard i Nederland. De Jong har som filosofi å perfeksjonere seg innenfor fagområdet og han arbeider for å forene det beste i det utvalget av gode råvarer som Martha Metlig til enhver tid tar inn. Målet er å oppnå de absolutt beste resultater for gjester og kunder.

Kokk
Robin Olsson er ansatt som kokk hos MARTHA METTLIG fra 1. oktober.
Olsson har fagbrev fra EDA Hotell & Restaurant skole i Sverige og har variert erfaring fra restauranter i både Sverige og Norge. Hans ambisjon er å bli en kokk av ypperste klasse og han vil fortsette å utvikle sine matkunnskaper på sitt nye arbeidssted.

Restaurantsjef
Mehrez Letaief er ansatt som restaurantsjef hos MARTHA METTLIG fra 1. oktober.
Letaief har fagbrev fra Nice i Frankrike og har bred erfaring fra gourmetrestauranter i Frankrike og Oslo. Hans ambisjon er å gi kunden en gastronomisk opplevelse som oppfyller alle våre gjesters krav og ønsker for en minnerik aften hos Martha Mettlig.

Martha Mettlig er et matsted som kunden kan bruke slik det passer best. De tilbyr mat til alle dagens tider. Spis den på stedet, eller få den brakt dit det passer.

I sine lyse og fine lokaler i Sommerrogaten 15 på Solli plass har de plass til minst 48 personer. Den gode stemningen og rolige musikken gjør det til en utmerket møteplass for en forretningslunsj eller middag, eller et møte med gode venner og familie.

I butikken kan du kjøpe vakre og funksjonelle ting som har med mat og drikke å gjøre. Alt stedet bruker selv og alt de serverer eller leverer, er til salgs i disken og butikken.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
+
Godbiter i pollisten

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til

Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
+
Godbiter i pollisten

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til

Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik lager du julekonfekten selv
Julemat
Oppskrifter julegodter

Slik lager du julekonfekten selv

Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall plasser: Møt ikonisk vinprodusent og smak 8 flotte viner fra Burgund
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 27. februar

Begrenset antall plasser: Møt ikonisk vinprodusent og smak 8 flotte viner fra Burgund

Den 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her