Matstedet Martha Mettlig ansetter nye medarbeidere

For å ytterligere forbedre matopplevelsene hos matstedet Martha Mettlig har de nå ansatt tre nye medarbeidere.

Kjøkkensjef
Arjan de Jong er ansatt som ny kjøkkensjef hos MARTHA METTLIG fra 1. september.
De Jong har fagbrev fra Horizon College, Heerhugowaard i Nederland. De Jong har som filosofi å perfeksjonere seg innenfor fagområdet og han arbeider for å forene det beste i det utvalget av gode råvarer som Martha Metlig til enhver tid tar inn. Målet er å oppnå de absolutt beste resultater for gjester og kunder.

Kokk
Robin Olsson er ansatt som kokk hos MARTHA METTLIG fra 1. oktober.
Olsson har fagbrev fra EDA Hotell & Restaurant skole i Sverige og har variert erfaring fra restauranter i både Sverige og Norge. Hans ambisjon er å bli en kokk av ypperste klasse og han vil fortsette å utvikle sine matkunnskaper på sitt nye arbeidssted.

Restaurantsjef
Mehrez Letaief er ansatt som restaurantsjef hos MARTHA METTLIG fra 1. oktober.
Letaief har fagbrev fra Nice i Frankrike og har bred erfaring fra gourmetrestauranter i Frankrike og Oslo. Hans ambisjon er å gi kunden en gastronomisk opplevelse som oppfyller alle våre gjesters krav og ønsker for en minnerik aften hos Martha Mettlig.

Martha Mettlig er et matsted som kunden kan bruke slik det passer best. De tilbyr mat til alle dagens tider. Spis den på stedet, eller få den brakt dit det passer.

I sine lyse og fine lokaler i Sommerrogaten 15 på Solli plass har de plass til minst 48 personer. Den gode stemningen og rolige musikken gjør det til en utmerket møteplass for en forretningslunsj eller middag, eller et møte med gode venner og familie.

I butikken kan du kjøpe vakre og funksjonelle ting som har med mat og drikke å gjøre. Alt stedet bruker selv og alt de serverer eller leverer, er til salgs i disken og butikken.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen