Matstedet Martha Mettlig ansetter nye medarbeidere

For å ytterligere forbedre matopplevelsene hos matstedet Martha Mettlig har de nå ansatt tre nye medarbeidere.
Redaksjonen
06 Oktober 2005 - 13:40

Kjøkkensjef
Arjan de Jong er ansatt som ny kjøkkensjef hos MARTHA METTLIG fra 1. september.
De Jong har fagbrev fra Horizon College, Heerhugowaard i Nederland. De Jong har som filosofi å perfeksjonere seg innenfor fagområdet og han arbeider for å forene det beste i det utvalget av gode råvarer som Martha Metlig til enhver tid tar inn. Målet er å oppnå de absolutt beste resultater for gjester og kunder.

Kokk
Robin Olsson er ansatt som kokk hos MARTHA METTLIG fra 1. oktober.
Olsson har fagbrev fra EDA Hotell & Restaurant skole i Sverige og har variert erfaring fra restauranter i både Sverige og Norge. Hans ambisjon er å bli en kokk av ypperste klasse og han vil fortsette å utvikle sine matkunnskaper på sitt nye arbeidssted.

Restaurantsjef
Mehrez Letaief er ansatt som restaurantsjef hos MARTHA METTLIG fra 1. oktober.
Letaief har fagbrev fra Nice i Frankrike og har bred erfaring fra gourmetrestauranter i Frankrike og Oslo. Hans ambisjon er å gi kunden en gastronomisk opplevelse som oppfyller alle våre gjesters krav og ønsker for en minnerik aften hos Martha Mettlig.

Martha Mettlig er et matsted som kunden kan bruke slik det passer best. De tilbyr mat til alle dagens tider. Spis den på stedet, eller få den brakt dit det passer.

I sine lyse og fine lokaler i Sommerrogaten 15 på Solli plass har de plass til minst 48 personer. Den gode stemningen og rolige musikken gjør det til en utmerket møteplass for en forretningslunsj eller middag, eller et møte med gode venner og familie.

I butikken kan du kjøpe vakre og funksjonelle ting som har med mat og drikke å gjøre. Alt stedet bruker selv og alt de serverer eller leverer, er til salgs i disken og butikken.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her