Matverksted fra Bølgen og Moi

Bølgen & Moi skal inn i Nye Sandvika Storsenter. Det blir i form av et helt nytt konsept, et slags matverksted som skal hete Bølgen & Moi Foodgarage.

Tanken er å lage et "verksted" for god mat, en blanding av butikk og spisested. Kundene kan kjøpe med seg ferdiglaget mat eller råvarer og/eller sette seg ned for å spise. Det blir rundt 80 sitteplasser i lokalet totalt. På dagtid blir det et mer uformelt spisested, mens det om kvelden dras mer over i et bistropreg.
 
På kjøpesenter
Det blir første gang Bølgen & Moi starter en restaurant på et kjøpesenter. Men de frykter  ikke at merkevarenavnet skal bli svekket.
 
- Nei, vi er vant med restauranter man må kjøre til. Men dette konseptet er noe helt annet. Det krever en markedsplass - og Sandvika Storsenter er vel kanskje den beste markedsplassen som finnes. Vi har faktisk tenkt på dette i flere år, sier Toralf Bølgen til Budstikka.
 
Ingen kompromisser
Det blir ingen kompromisser når det gjelder maten, forsikrer Bølgen.
 
- Nei, det skal være de beste råvarene helt fra bunnen av. Det blir all slags mat for enhver smak - alt fra sushi til kvalitetskjøtt og ost.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen