Matverksted fra Bølgen og Moi

Bølgen & Moi skal inn i Nye Sandvika Storsenter. Det blir i form av et helt nytt konsept, et slags matverksted som skal hete Bølgen & Moi Foodgarage.

Tanken er å lage et "verksted" for god mat, en blanding av butikk og spisested. Kundene kan kjøpe med seg ferdiglaget mat eller råvarer og/eller sette seg ned for å spise. Det blir rundt 80 sitteplasser i lokalet totalt. På dagtid blir det et mer uformelt spisested, mens det om kvelden dras mer over i et bistropreg.
 
På kjøpesenter
Det blir første gang Bølgen & Moi starter en restaurant på et kjøpesenter. Men de frykter  ikke at merkevarenavnet skal bli svekket.
 
- Nei, vi er vant med restauranter man må kjøre til. Men dette konseptet er noe helt annet. Det krever en markedsplass - og Sandvika Storsenter er vel kanskje den beste markedsplassen som finnes. Vi har faktisk tenkt på dette i flere år, sier Toralf Bølgen til Budstikka.
 
Ingen kompromisser
Det blir ingen kompromisser når det gjelder maten, forsikrer Bølgen.
 
- Nei, det skal være de beste råvarene helt fra bunnen av. Det blir all slags mat for enhver smak - alt fra sushi til kvalitetskjøtt og ost.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen