Møt en stjerneprodusent fra Østerrike som lager ekstra lagringsdyktige viner. Du får smake noen virkelige godbiter

Vinkurs 4. juni i Oslo

( )

Møt en stjerneprodusent fra Østerrike som lager ekstra lagringsdyktige viner. Du får smake noen virkelige godbiter

Hvis du ikke visste at østerrikske hvitviner kan lagres lenge, får du virkelig muligheten til å bli overbevist på denne smakingen av i alt 10 viner.


Weingut Allram er en vingård i hjertet av regionen Kamptal i Østerrike. Familien Allram/Haas følger en veldig økologisk og naturlig tilnærming til det å lage vin. Det er kombinasjonen av jordsmonn og arbeidet som gjøres ute i vinmarken som sammen med selve årgangen, skal definere den ferdige vinen. Allram er i tillegg en av de mest anerkjente produsentene fra Østerrike. 

Se hva Apéritif mener om Allrams viner

 

Fra og med 2015-årgangen er det den nye generasjonen som har ansvaret for vinene til Allram. Derfor er det ekstra spennende at det er Lorenz Haas selv som kommer og forteller oss om vinområdet Kamptal. Lorenz legger stor vekt på å bygge videre på den fantastiske kvaliteten vinene deres har hatt i en årrekke. Samtidig er han opptatt med å innføre sine egne tanker og metoder for å sette sitt preg på vinene. 

Les mer om Allram her

Du vil få smake en stort utvalg av Allram sine viner som er tilgjengelige i Norge, samt er par spennende viner som Lorenz ønsker å vise i eldre årganger.

Gå ikke glipp av denne fantastiske smakingen. Ta med deg venner, familie, din kjære, eller kanskje en vininteressert kollega?

Kommende kurs

Til toppen