Matkurs og vinkurs

Vinkurs 4. juni i Oslo

Møt en stjerneprodusent fra Østerrike som lager ekstra lagringsdyktige viner. Du får smake noen virkelige godbiter

Møt en stjerneprodusent fra Østerrike som lager ekstra lagringsdyktige viner. Du får smake noen virkelige godbiter

Hvis du ikke visste at østerrikske hvitviner kan lagres lenge, får du virkelig muligheten til å bli overbevist på denne smakingen av i alt 10 viner.
Julie Helene Amundsen
01 April 2018 - 01:40


Weingut Allram er en vingård i hjertet av regionen Kamptal i Østerrike. Familien Allram/Haas følger en veldig økologisk og naturlig tilnærming til det å lage vin. Det er kombinasjonen av jordsmonn og arbeidet som gjøres ute i vinmarken som sammen med selve årgangen, skal definere den ferdige vinen. Allram er i tillegg en av de mest anerkjente produsentene fra Østerrike. 

Se hva Apéritif mener om Allrams viner

 

Fra og med 2015-årgangen er det den nye generasjonen som har ansvaret for vinene til Allram. Derfor er det ekstra spennende at det er Lorenz Haas selv som kommer og forteller oss om vinområdet Kamptal. Lorenz legger stor vekt på å bygge videre på den fantastiske kvaliteten vinene deres har hatt i en årrekke. Samtidig er han opptatt med å innføre sine egne tanker og metoder for å sette sitt preg på vinene. 

Les mer om Allram her

Du vil få smake en stort utvalg av Allram sine viner som er tilgjengelige i Norge, samt er par spennende viner som Lorenz ønsker å vise i eldre årganger.

Gå ikke glipp av denne fantastiske smakingen. Ta med deg venner, familie, din kjære, eller kanskje en vininteressert kollega?

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her