Mot konkurs for Frakken

Mot konkurs for Frakken

Det går mot slutten for et av Trondheim eldste utesteder.

Tor Kirkbakk, daglig leder, styreleder og eier av Frakken, bekrefter overfor adressa.no at han denne uka vil begjære oppbud for eierselskapet RHF AS.

Ifølge Kirkbakk er det fjorårsresultatet og utviklingen i omsetningen i år som ligger til grunn for beslutningen. Selskapet skal ha gjeld og fordringer på rundt tre millioner kroner til huseier, vareleverandører, vaktselskaper og kemner. I tillegg har de rundt 30 ansatte lønn og feriepenger utestående.

Kirkbakk anslår at det ligger verdier for rundt én million kroner i selskapet. Den største kreditoren er Næringsforeningen i Trondheim, som eier Handelsstandens Hus hvor utestedet har holdt til siden 70-tallet.

Utestedet har tidligere gått under navnene Gatsby og Hollywood, men skiftet navn til Frakken i 1993. Noen ansatte har både 15 og 20 års fartstid i bedriften.

Forsiden akkurat nå

Vinkurs i Oslo - Bordeaux

Smak fantastiske viner fra hele Bordeaux

Bordeaux er en jungel av forskjellige klassifikasjoner, vinmarker og slott. Denne kvelden vil du sammen med en av Bordeaux fremste vinhandlere, smake viner fra forskjellige slott og distrikter samtidig som du lærer mer om et av verdens beste vinområder. Les hele saken

Til toppen