Mot konkurs for Frakken

Mot konkurs for Frakken

Det går mot slutten for et av Trondheim eldste utesteder.

Tor Kirkbakk, daglig leder, styreleder og eier av Frakken, bekrefter overfor adressa.no at han denne uka vil begjære oppbud for eierselskapet RHF AS.

Ifølge Kirkbakk er det fjorårsresultatet og utviklingen i omsetningen i år som ligger til grunn for beslutningen. Selskapet skal ha gjeld og fordringer på rundt tre millioner kroner til huseier, vareleverandører, vaktselskaper og kemner. I tillegg har de rundt 30 ansatte lønn og feriepenger utestående.

Kirkbakk anslår at det ligger verdier for rundt én million kroner i selskapet. Den største kreditoren er Næringsforeningen i Trondheim, som eier Handelsstandens Hus hvor utestedet har holdt til siden 70-tallet.

Utestedet har tidligere gått under navnene Gatsby og Hollywood, men skiftet navn til Frakken i 1993. Noen ansatte har både 15 og 20 års fartstid i bedriften.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen