Nordisk mesterskap for Sommelierer 2004

Den Norske Vinkelner Forening legger opp til en supporterreise til Nordisk mesterskap for Sommelierer i november 2004. Foreningen håper at så mange som mulig har anledning til å være med på denne reisen.
Redaksjonen
20 Oktober 2004 - 14:00

Foreningen har fått ordnet billig overnatting på Hotel Nordic Light (www.nordichotels.se), rett ved siden av sentralbanestasjonen i Stockholm.

Pris for to netter med frokost:
Enkeltrom: kr. 790,-
Dobbeltrom: kr. 1190,-
Booking av rom går via Joakim Tibbling FIXME: Link format not implemented: <link>(joakim.tibbling@strag.no)

På fredag blir det evt. en uformell samling på Berns vinbar, der middag eller tapas kan bestilles (venter på ytterligere informasjon fra Sverige).

Lørdag 13. november:
Semifinale for stengte dører.
Finalen starter kl. 14:30.

w Før finalen:
Evt. en felles tur til Systembolaget på NK (www.systembloget.se). Butikken heter: Regeringsgatan 44 (Passagen), for de som vil bestille viner på forhånd.
Evt. kan vi spørre om det er noen på Systembolaget som vil ta imot oss og fortelle om trender eller annet interessant.

w Etter finalen:
På lørdag kveld blir det en felles middag på Nordic Hotell. Pris ca. kr. 650 SEK (venter på info.)

Søndag 14. november:
På søndag blir det evt. utflukt til "Vin och sprit historiska museumet" (åpent mellom kl. 12-16, inngang kr. 40 SEK).

Det er ikke lagt opp til noen samlet tur/retur til Stockholm. Det blir rimeligere og mer fleksibelt dersom hver og en tar hånd om sin egen reise, via eksempelvis www.kelkoo.no.

D.N.V.K er interessert i å få tilbakemelding på interesse eller påmelding for videre booking av middager og lignende.

Påmelding og spørsmål, samt annen informasjon - kontakt:
Joakim Tibbling,
Tlf: 926 15 368,
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her