Nordmannen og svensken hentet dansken til Bagatelle

Nordmannen og svensken hentet dansken til Bagatelle

Med Allan Poulsen bak grytene blir det ingen spøk ved Bagatelle.

I januar ble det kjent at Robert Lie og Niklas Johansson overtar driften av Christen Sveaas’ Bagatelle. Nå er det klart at kjøkkensjef Derrick Styczek forlater stedet og overlater sleivene til danske Allan Poulsen, skriver Nyhetene24.no.

LES OGSÅ: Lie og Johansson til Bagatelle

Poulsen ble kåret til årets kokk i Danmark i 2008, og var kjøkkensjef ved gourmetrestauranten Nimb Louise i Tivoli i København. Restauranten stengte brått ved nyttår.

- Han har en imponerende CV, sist som kjøkkensjef ved Nimb Louise i København. Allan var tilgjengelig akkurat da vi lette og passer perfekt inn i det vi ser etter hos en kjøkkensjef, sier Robert Lie. Han avviser at Bjørn Svensson fra nedlagte restaurant Oscarsgate ble vurdert til stillingen.

LES OGSÅ: Slutt for Oscarsgate

Nå skal Bagatelle pusses opp igjen, og Robert Lie har profilen for nye, nye Bagatelle klar. Restauranten skal ha fokus på norske råvarer og være en restaurant med kreativ matlagingsstil. Stedet sikter høyt, men Lie vil ikke si om målet er (Michelin-)stjernene.

- Vi skal bare fortsett den gode utviklingen som har vært på Bagatelle. De har fått gode anmeldelser og en stjerne i Michelinguiden etter at Hellstrøm sluttet. Vi ønsker å videreføre den gode trenden, sier Lie til nettstedet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen